Mladić s područja Općine Raša (26) osumnjičen za četiri kaznena djela teške krađe

Mladić s područja Općine Raša (26) osumnjičen za četiri kaznena djela teške krađe

19.8.2014. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjakom s područja Raše, pulska je policija utvrdila sumnju da je, od 15. do 17. kolovoza, počinio četiri kaznenih djela teške krađe, od čega dvije u pokušaju.

Mladića se sumnjiči da je prvo kazneno djelo počinio u noći s 15. na 16. kolovoza, u Ulici Kavrerski put, gdje je provalio u ugostiteljski objekt, iz kojeg je otuđio novac, oštetivši 29-godišnjaka iz Pule za više stotina kuna. Preostale tri teške krađe, mladić je počinio već slijedeće noći.

 

U Ulici Sisplac provalio je u ugostiteljski objekt i otuđio novac, oštetivši 54-godišnjaka iz Pule za više stotina kuna, dok je u Rizzijevoj ulici provalio u trgovinu, vlasništvo 57-godišnjaka iz Pule, iz koje nije ništa otuđio. Posljednje kazneno djelo za koje ga se sumnjiči, 26-godišnjak je počinio u Ulici Schiavuzzijev Prilaz, gdje je provalio u ugostiteljski objekt, vlasništvo 54-godišnjaka iz Pule, iz kojeg također nije ništa otuđio.

 

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u popodnevnim satima 18. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

 

krađa kazneno djelo teška krađa policija provala osumnjičenik