Mladi nogometaš Rudara Trans Euro Timi Mohorović ostvario transfer u Rijeku

Mladi nogometaš Rudara Trans Euro Timi Mohorović ostvario transfer u Rijeku

3.8.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon što je 12 igrača krajem srpnja stiglo u omladinski pogon NK Rudar Trans Euro, vrijeme je za objavu i jednog odlaznog transfera. Timi Mohorović, mladi nogometaš rođen 2006. godine, postao je novi igrač HNK Rijeka.

Timi je u Rudar stigao u 2020. godini iz Jedinstva Omladinac, a u minuloj sezoni bio je član pionirske momčadi koja je igrala drugi rang natjecanja u državi, 1. Nogometnu ligu NS Rijeka.

Mohorović je Riječanima za oko „zapeo“ u međusobnim utakmicama, a tamošnjoj kadetskoj momčadi priključio se u srpnju. Donedavni mu trener u selekciji U15, Elvis Uravić, očekivano, biranim riječima govori o svom bivšem igraču:

„Teško je definirati talent, ali sve se češće čuje kako je to spremnost na konstantnu, pomalo fanatičnu, želju za radom i napretkom. U tom smislu, Timi je apsolutno nevjerojatan. Mislim da nije izostao više od nekoliko treninga, bio je iznad 95%, a uz to je i trenirao s individualnim trenerom Valentinom Stepčićem. Pristojan dečko, lijepo odgojen te veliki radnik, drago mi je da smo surađivali zajedno i želim mu svu sreću.“

Direktor omladinskog pogona NK Rudar Trans Euro Mauricio Kožljan je zaključio: „Čestitam Timiju, zaslužio je ovo svojim odnosom i trudom. Suradnja između dva kluba je konstantna i odlična, a vjerujem da će ovoga biti još, jer u našem omladinskom pogonu ima zaista pravih mladih sportaša. Također, zahvala i kolegi dopredsjedniku Dobriću na pojačavanju kontakata i ostaloj pomoći. Timiju sretno, a mi nastavljamo raditi.“

Objava ovog transfera nije slučajno „pala“ na današnji dan – Timi Mohorović danas slavi 15. rođendan. Sretan rođendan i sve najbolje našem, sada već, bivšem igraču!

nk rudar nogomet timi mohorović nk rijeka transfer