MLAĐE KADETSKO I KADETSKO POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI - Ani Dobrić srebro i bronca

MLAĐE KADETSKO I KADETSKO POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI  - Ani Dobrić srebro i bronca

5.7.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Minulog vikenda na riječkoj Kandridi je održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u atletici za: mlađe kadete, mlađe kadetkinje, kadetkinje i kadete. U konkurenciji četiri stotine trideset natjecatelja i natjecateljica, iz trideset klubova, nastupili su i predstavnici labinske Atletske sekcije „Albona".

 

Najbolji rezultat ostvarila je Ana Dobrić. Ona je u bacanju kugle teške dva kilograma, s rezultatom 11,09 metara, osvojila srebrenu, a u bacanju vortexa kopljaškim stilom, s rezultatom 42,48 metara, brončanu medalju.

 

U potonjoj disciplini Ana Elena Zustović je bila deseta, a Karolina Mileta osma, kao i Luka Paliska u trici na tisuću metara. Na tri puta dužoj stazi Paliska je sa osobnim rekordom (10:06:48) bio šesti, dok je Mileta je u skoku u dalj bila dvadeset prva, a na dvije stotine metara za jedno mjesto slabija.

 

Postavivši osobni rekord (8:43) Viktorija Radović je bila peta na šezdeset metara, a Ana Marija Oreški trideset treća. Četiri stepenice bolji plasman ostvarila je Oreški u utrci na dvije stotine metara. Karlo Faraguna je bio trideset sedmi u utrci na šezdeset metara, Sofija Valenta trideset treća, a Stribor Goričanec šesnaesti u skoku u dalj te jedno mjesto bolji u bacanju vortexa.

 

Štafeta 4x60 metar u sastavu: Oreški, Mileta, Farguna i Valenta bila je dvanaesta, a 4x20 u satavu: Oreški, Černjak, Valenta i Mieta deveta.

 

LabinSport

 

as albona atletika trčanje ana dobrić