Milivoj Simeunovič, reprezentativac Slovenije, pojačanje Malonogometnog kluba „Potpićan ''98“ (Audio)

Milivoj Simeunovič, reprezentativac Slovenije, pojačanje Malonogometnog kluba „Potpićan ''98“ (Audio)

10.7.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare Malonogometnog Kluba Potpićan ''98 bilo je riječi o organizaciji domaćinstva UEFA Futsal Cupa, Europske malonogometne lige prvaka za koju je izvlačenje skupina održano proteklog tjedna u sjedištu UEFA-e u Nyonu.

redsjednik kluba Branko Katičić, pored kojeg su na konferenciji za medije nazočili: glasnogovornik Elvis Uravić, trener Zoran Peruško te najbolji igrač potpićanske momčadi Patrik Drndić; nije bio decidiran radi li se o poslovnoj suradnji ili sponzorstvu španjolske tvrtke ali je  jasno  dao do znanja kako je u slučaju "Simeunović" sve u redu a da je Slovenac danas izostao isključivo zbog bolesti.

 

Da podsjetimo, Malonogometni klub Potpićan organizator je jedne skupine navedenog natjecanja koja će se održati u Domu Sportova "Mate Parlov" u Puli u periodu od 01. do 04. listopada 2009. Na konferenciji je predstavljen i novi igrač kluba, Milivoj Simeunovič, dugogodišnji reprezentativac Slovenije. Patrik Drndić, igrač Malonogometnog kluba Potpićan ''98 u izjavi za radio kazao je (Prilog Patrik Drndić).

Prije Europske malonogometne lige malonogometaši Potpićna ''98 trebaju odraditi pripreme koje započinju 15. kolovoza u Mađarskoj. Također dva tjedna prije Europske malonogometne lige prvaka planiraju organizirati Super Cup u Labinu između Nacionala i Potpićna. Drndić se nada da će labinska Sportska dvorana uskoro zadovoljavati uvijete za održavanje značajnih natjecanja (Prilog Drndić-uvijeti).

Audio Radio Labin

 

LabinSport

potpićan 98 mnk potpićan 98 patrik drndić branko katičić Milivoj Simeunovič