Miletić se testirao na droge i dokazao da je čist

Miletić se testirao na droge i dokazao da je čist

12.7.2012. // Jutarnji list // Objavljeno u kategoriji Politika

Gradonačelnik Pule Boris Miletić danas je, na redovitoj konferenciji za novinare,medijima predočio najnovije rezultate testiranja na droge koji su negativni.Testiranju je pristupio u zagrebačkom Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada koncem lipnja, uz prisutnost javnog bilježnika.

 

 - Ovim potezom želim okončati špekulacije koje su se posljednjih tjedana pojavile u vrlo ružnom kontekstu kao dio sramotnog iživljavanja pojedinaca koji su pokazali da su spremni baš na sve za malo mjesta u medijima. Neću dozvoliti da ovakva degutantna podmetanja usporavaju rad gradske uprave i na bilo koji način koče razvoj grada Pule. Ovo testiranje napravio sam samo zbog građana Pule koji su i ovoga puta, baš kao i 2009. znali kome vjerovati. Ovime stavljam točku na jednu morbidnu tračersku epizodu i na to neću više potrošiti niti riječi - poručio je Boris Miletić.

Istaknuo je da sada može u miru dalje raditi i usmjeriti svu energiju na izazove koji su pred Pulom.

- U jeku smo turističke sezone, a Pula je kao što svi znaju, veliko gradilište te je puno posla pred nama - kazao je gradonačelnik.

ids boris miletic kokain pula langer zdravlje