Memorijalni judo turnir - Zlatko Papac 2009. - Zagreb: Italo Živić ponovno na pobjedničkom postolju

Memorijalni judo turnir - Zlatko Papac 2009. - Zagreb: Italo Živić ponovno na pobjedničkom postolju

16.11.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 14.studenog četrnaest labinskih judaša, u konkurenciji njih tri stotine i pedeset iz Hrvatske i susjednih zemalja, nastupilo je na tradicionalnom, devetom po redu, međunarodnom Memorijalnom judo turniru „Zlatko Papac“ 2009.  Turnir je održan u sportskoj dvorani „Sutinska vrela“ u Podsusedu u organizaciji judo kluba „Maksimir“ iz Zagreba.

U skupini djevojčica do trinaest godina u kategoriji do četrdeset osam kilograma Andrea Šabanović je, s dva poraza, ostala bez plasmana.

U skupini starijih dječaka do trinaest godina u kategoriji do trideset osam kilograma Dino Kostadina je, s dvije pobjede i dva poraza, završi na petom a Denis Alićajić u istoj kategoriji, s tri pobjede i porazom, na trećem mjestu u konkurenciji petnaest natjecatelja. U kategoriji do četrdeset dva kilograma Toni Načinović je, s dva poraza, ostao bez plasmana dok je Luka Jukopila u kategoriji do pedeset pet kilograma, s  jednom pobjedom i dva poraza, bio predzadnji - peti.

Sedmorica Labinjana branilo je boje Ippona u kategoriji mlađih kadeta. U kategoriji do trideset osma kilograma Italo Živić je osvojio prvo mjesto s dvije uvjerljive pobjede u konkurenciji šest natjecatelja. U kategoriji do pedeset pet kilograma Dino Alićajić je osvojio brončano odličje dok je Roni Kostadina, s dva poraza i jednom pobjedom, završio na petom mjestu u konkurenciji sedam natjecatelja.

U kategoriji do šezdeset kilograma Arijan Agušaj je, s dvije pobjede i porazom, bio drugi a Leonardo Franković u istoj kategoriji, s porazom i pobjedom, treći u konkurenciji šest natjecatelja. U kategoriji do šezdeset šest kilograma Matiji Martinčiću i Nini Štucinu su pobjeda i poraz bili dovoljni za brončano odličje.

.

U skupini mlađih seniora do dvadeset tri godine u kategoriji do šezdeset šest kilograma Sedin Nadarević je s pobjedom i porazom osvojio srebrno odličje u konkurenciji pet natjecatelja. U skupini mlađih seniorki do dvadeset tri godine u kategoriji preko sedamdeset osam kilograma Nikol Boneta je unatoč tri poraza osvojila brončano odličje u konkurenciji četiri natjecateljice.

 

LabinSport

 

Judo Ippon turnir prvenstvo Muhamed Alijačić Danijel Pizentić Tomislav Martinčić denis alićajić italo živić nikol boneta