Međužupanijska smotra GLOBE škola 2016. danas u labinskoj Srednjoj školi

Međužupanijska smotra GLOBE škola 2016. danas u labinskoj Srednjoj školi

30.3.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Međužupanijska smotra GLOBE škola 2016.održat će se u Srednjoj školi Mate Blažine Labin u srijedu 30. ožujka 2016. s početkom u 10:00 sati.
Na ovogodišnju smotru pozvane su sve škole iz Istarske i Primorsko-goranske županije koje su aktivno provodile Program GLOBE u protekloj godini te su se tome pozivu odazvalo 5 škola iz Opatije, Rijeke i Pule, Pazina i Labina te kao gost škola iz Buzeta.

 

Rad škole u GLOBE programu predstavljat će tročlane učeničke ekipe koristeći Power Point prezentaciju. Nakon prezentiranja rada učenici će ukratko upoznali ostale sudionike s predloženim projektom za državnu smotru. Rad škola vrednovati će prosudbeno povjerenstvo prema usuglašenim kriterijima za sve GLOBE centre.

 

Osim u GLOBE centru Labin u isto će vrijeme biti održane i međužupanijske smotre ostalih šest MŽ centara, a bodovi svih škola učesnika objedinit će se u jedinstvenoj tablici te će oni najuspješniji biti pozvani i sudjelovati na Državnoj smotri i natjecanju hrvatskih GLOBE škola. 

 

U okviru MŽ smotre održati će se i Stručno vijeće nastavnika GLOBE voditelja škola iz Primorsko-goranske i Istarske županije.
Program - pdf

 

 

ssmb.hr

 

 

 

 

globe globe program smotra srednja škola mate blažina stručno vijeće