Međunarodno natjecanje u sportskom ribolovu XIV. Pokal oradela 2010. - Vlačić i Licul najbolje plasirana ekipa iz Hrvatske

Međunarodno natjecanje u sportskom ribolovu XIV. Pokal oradela 2010. - Vlačić i Licul najbolje plasirana ekipa iz Hrvatske

12.11.2010. // Sanpjero.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Jedno od najjačih međunarodnih natjecanja u sportskom ribolovu u disciplini štapom iz usidrene brodice pokal oradela održano je u subotu 06- studenog 2010. u Piranu.

Na takmičenju je sudjelovalo 34 ekipa odnosno 68 takmičara iz Srbije, Crne gore, Hrvatske, Slovenije i Italije. Po idealnom oblačnom vremenu uz lagani jugozapadni vjetar ulov je nažalost bio skroman. Ulovljena nije ni jedna orada koja se posebno boduje a ulov su činili samo arbuni i par špara.

U ekipnom plasmanu 1. mjesto osvojila je ekipa Kit Kranj, 2. mjesto Delfin Budva i 3. mjesto Galeb Raša u sastavu Đani Vlačić i Valter Licul koji su i najbolje plasirana hrvatska ekipa.

U pojedinačnom plasmanu 1. mjesto pripalo je Damjanu Vrhovniku iz Kranja, 2. mjesto osvojio je Dejan Beljkaš iz Budve i 3. mjesto Franc Jurišević iz Tramontane Izola. Najbolje plasirani hrvatski takmičar bio je Valter Licul iz raškog Galeba na 6. mjestu. 
Čestitke organizatoru i Mariju Druscovicu na besprijekornoj organizaciji.

Domaćin je bogato nagradio sve takmičare a nakon zajedničkog ručka veselo međunarodno druženje nastavilo se do kasno u noć.

 

sportski ribolov DSRŠAV Galeb đani vlačić valter licul