Matea Lilić dobitnica Holcimove stipendije Ostavi trag

Matea Lilić dobitnica Holcimove stipendije Ostavi trag

28.7.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Matea Lilić iz Labina, studentica druge godine preddiplomskog studija eko inženjerstva na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu dobitnica je ovogodišnje Holcimove stipendije Ostavi trag vrijedne 11.200 kuna. Dobivanje stipendije omogućit će joj ove godine odrađivanje  prakse u Holcimovoj tvornici cementa u Koromačnu, kojom će  steći iskustvo rada u međunarodnoj, inovativnoj i poticajnoj sredini.

Na osobnom  razvoju  radit će s Holcimovim mentorom, postaviti radne ciljeve, naučiti važnost davanja i primanja povratne informacije, te proći kroz procjenu učinka U sklopu programa Ostavi trag, prošle godine praksu u Holcimu su odradili Ines Antić iz Labina i Dominik Načinović iz Rapca.

 

Ines je u sklopu svoje prakse imala priliku raditi u administraciji, računovodstvu i financijama te uredu predsjednika Uprave, a mentor joj je bio Mario Radić, voditelj strateškog marketinga.

 

 

Dominik je tijekom prakse radio u Centru za inovacije i projekte na poslovima vezanim za procese i kontrolu kvalitete, a mentor mu je bio Ivan Rimac, voditelj procesa, kontrole kvalitete i inovacija. „Zahvaljujući uštedama koje smo ostvarili u proteklom razdoblju  raduje me što i ove godine nastavljamo sa programom stipendiranja ambicioznih i nadarenih studenata pod nazivom Ostavi trag. Važno je razvijati i ulagati u mlade nadarene studente. Time se ulaže i u budućnost našeg gospodarstva i prosperitet lokalne zajednice“, rekao je Alan Šišinački, predsjednik Uprave Holcim Hrvatska.

 

 

matea lilić nagrada ostavi trag marketing alen šišinački