Maslinica, William Negri i Goran Baćac dobitnici godišnjih nagrada Simply the Best

Maslinica, William Negri i Goran Baćac dobitnici godišnjih nagrada Simply the Best

26.11.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Tri nagrade Simply the Best, godišnje nagrade magazina Way to Croatia i Udruge hrvatskih putničkih agencija, a koje se dodjeljuju za inventivnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude, razvoj i realizaciju novih te unapređenje postojećih turističkih sadržaja  došle su na Labinštinu.

Resort Maslinica nagrađen je u kategoriji smještajni objekti, odnosno objektima s programima boravka za osobe treće životne dobi zlatnim znakom za kvalitetu usluge i kreativan razvoj sadržaja namijenjenih gostima s posebnim interesima. Da je nagradom zadovoljan rekao nam je prokurist Maslinice Goran Zahtila: (ton – Goran Zahtila).  

Negri Art Gastro Gallerya osvojila je nagradu sa zlatnim znakom u kategoriji objekata ruralnog turizma – kušaonica, za kvalitetu usluge i kreativan pristup obogaćivanju turističke ponude lokalne zajednice. Vlasnik, naš poznati maslinar William Negri o nagradi veli: (ton – William Negri). Kaže i da je bio iznenađen nagradom: (ton – William Negri 1).

U istoj kategoriji nagradu Simply the Best sa srebrnim znakom, također za kvalitetu usluge i kreativan pristup obogaćivanju turističke ponude lokalne zajednice, dobila je Vinarija Baćac iz Svete Katarine. Priznati mladi vinar Goran Baćac ne krije zadovoljstvo: (ton – Goran Baćac). A kaže i kako ga je iznenadilo: (ton – Goran Baćac 1).

Tri nagrade Simply the Best koje su došle na Labinštinu potvrda su i velikog napretka u razvoju turističke ponude. Slaže se s time i William Negri: (ton – William Negri 2). Nagrade Simply the Best nagrađenima su uručene jučer na 17. poslovno turističkoj burzi PUT koja se održava u Trakošćanu.

 

 

 

 

nagrada turizam simply the best goran baćac william negri goran zahtila maslinica putnička agencija gospodarstvo