Manifestacija `Pozdrav ljetu` u subotu na Pjacalu u organizaciji Radio Labina

Manifestacija `Pozdrav ljetu` u subotu na Pjacalu u organizaciji Radio Labina

11.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Radio Labin će u subotu  12. rujna, u razdoblju od 10 do 13 sati s uhodanom radijskom ekipom, a pod dirigentskom palicom naših radijskih voditelja 

Silvane Fable i Marija Benčića

izravno prenositi radijsku emisiju „Istarska  kartulina", i to izvan studija, na terenu u neposrednoj blizini sjedišta radija  ispod šohta na Pijacalu.

 

Nakon lanjske uspješnice, popratno uz emisiju organizira se po drugi  puta manifestacija POZDRAV LJETU, koja je zamišljena da se uz izravni radijski prijenos ugodno družimo uz dobru  marendu i promotivne cijene, mini sajam autohtonih proizvoda i suvenira  te dobro zabavimo uz svirku uživo domaćih lokalnih glazbenika, a time i promoviramo Pijacal, za mnoge nepoznati dio grada koji s ponosom simbolizira dio  rudarskog Labina!

 

U bogatom programu nastupit će Serđo Valić, Diego Zulijani, Predrag Ljuna, Silvija i Aleksej, Valter Golja -Poštin, Akord Live Bend, Adriana Miletić, Rafaela Blažina, Antonio Mrzlić, Franko Kalac, DJ Stefix i Studio Il Movimento.

 

U suradnji s LAG-om Istočna Istra priređujemo i mini sajam domaćih autohtonih proizvoda. Izlagat će OPG Olgica Škopac, Obrt Merania, OPG Lari Juričić, Sirana Zlata, Domaća radinost Branko Prhat, Obrt Maruškić - William Miletić i Gljivarsko društvo Martinčica. U povodu Svjetskog dana prve pomoći održat će se edukativna akcija Crvenog križa.

 

PR

 

 

pozdrav ljetu radio labin zabava marenda šoht pjacal serđo valić sajam autohtonih proizvoda