Malonogometni prvaci Hrvatske i Italije odmjerit će snage u Domu sportova u Puli

Malonogometni prvaci Hrvatske i Italije odmjerit će snage u Domu sportova u Puli

10.9.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U sklopu priprema za malonogometnu ligu prvaka MNK Potpićan 98, prvak Hrvatske, u petak 11. rujna s početkom u 17 sati u pulskom Domu sportova ''Mate Parlov'' igra pripremni ogled protiv prvaka Italije, momčadi Luparense c/5.

Biti će to ujedno i posljednja, ali i najteža pripremna utakmica za našeg prvaka prije Europske Lige Prvaka, obzirom da će prvak Italije, momčad s 12 Brazilaca u ekipi, uz španjolskog trenera Velasca Tejada Jesusa, biti zaista tvrd orah Potpićancima.

Uz generalnu nogometnu probu, zasigurno je to i prilika da pulska publika uživa u nečem najboljem što mali nogomet Hrvatske i Italije trenutno ima, te se očekuje da će grad Pula, grad sa malonogometnom tradicijom, dostojno popratiti i ovaj ogled, kao i sve oglede u Europskoj ligi prvaka koja je na rasporedu na istom mjestu, u Puli od 1. do 4. listopada ove godine.

Potpićanci će, nakon dvostrukog prijateljskog ogleda s prvakom Slovenije i nakon turnira prvaka koji su odigrali u Mađarskoj i gdje su u svim tim utakmicama dostojno prezentirali hrvatski futsal, konačno moći i na mjestu velikog predstojećeg sportskog spektakla, pokazati pulskoj publici zašto su najbolja hrvatska malonogometna momčad.

 

Ulaz u pulski Dom sportova, za sve zaljubljenike futsala je slobodan.

 

mnk potpićan 98 potpićan 98 mali nogomet Luparense c/5 uefa futsal cup futsal keven drndić zoran peruško fatos hoxha dom sportova pula