MALONOGOMETAŠI «POTPIĆNA 98» USPJEŠNI U PRVENSTVU I «KUTIJI ŠIBICA»

MALONOGOMETAŠI «POTPIĆNA 98» USPJEŠNI U PRVENSTVU I «KUTIJI ŠIBICA»

17.12.2007. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Malonogometaši «Potpićna 98» i ovoga su vikenda imali veliku bodovnu berbu. Najprije su u subotu napokon prekinuli seriju poraza, pobijedivši na svom terenu momčad «Torcide» s visokih 5:1. Tijekom cijelog susreta imali su terensku inicijativu, te su golovima Radusina i Sandića na odmor otišli s visokih 2:0.

U drugom su dijelu u još tri navrata tresli protivničku mrežu, a strijelci su bili dva puta Hoxha i jednom Martedić. Ovom pobjedom kolo prije kraja prvog dijela prvenstva Potpićanci imaju 15 bodova i nalaze se u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. U nedjelju su nastavili pobjednički niz i u «Kutiiji šibica», najjačem malonogometnom turniru u Hrvatskoj. U 3. kolu deklasirali su momčad «MA 007» iz Makarske s visokih 8:0, a pogotke su postigli Radusin 4, Drndić 2,  Radmanović i Martedić. U sljedećem  nastupu najvjerojatnije ih očekuje momčad zagrebačkog «Orkana».

Valja napomenuti da je 4. kolo izborila i momčad «Gospića» u a njihovoj pobijedi od 7:1, Patrik Drndić sudjelovao je sa čak 5 postignutih golova.

Potpićan 98 1.HMNL kutija šibica mali nogomet