Maling Veruda najbolji na turniru Me Gusta 2020.!

Maling Veruda najbolji na turniru Me Gusta 2020.!

15.7.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U ponedjeljak je okončan  jaki malonogometni ljetni turnir "Me Gusta 2020".

Četvrtfinalni susreti započeli su u 17:00, utakmicom Maling Verude i Okić grupe, dvije pulske ekipe sa labinskim sponzorima. Odolijevali su Okići neko vrijeme, ali na kraju zaslužena pobjeda Malinga 2:0.

U slijedećoj utakmici igralo se jako čvrsto, Santa Domenica je u izjednačenoj utakmici uspjela savladati odličnu Fažanu 2:1. Derbi četvrtfinala igrao se između lanjskih osvajača Plavog puta iz Pazina i SFC Cabahie iz Pule. U odličnoj utakmici istakao se Rudela i odveo Plavi put u polufinale.

U posljednjem četvrtfinalu svi su očekivali lagan posao Harlema, ali tako nisu mislili dečki iz Pinga. Dugo je rezultat bio 0:0, Pingo se odlično branio ali i prijetio iz kontri. Tada Harlem vuče riskantan potez i kreće sa golmanom igračem u polju. To im se uskoro isplatilo i Bojkić zabija za vodstvo i konačni rezultat.

Polufinala su teško mogla biti jača. U prvom je Maling savladao Santa Domenicu kojoj su se ozlijedili Stepčić i Pajković pa nisu mogli više od časnog poraza.

U drugom polufinalu favorit je, s obzirom na prikazanu igru na turniru bio Plavi put, ali Harlem Trumić je odigrao svoju najbolju utakmicu na turniru i predvođen odličnim Kurtićem koji je zabio 2 gola, slavio sa 3:1.

Plavi put je za utjehu osvojio treće mjesto protiv oslabljenih Nedešćana, a u finalu su se susrele dvije možda i ponajbolje malonogometne ekipe u Istri. I pokazalo se da, kad su dečki sa Verude kompletni, teško im netko može parirati. Istina, Harlem je bio oslabljen, ozlijedio im se Jašarević u polufinalu, ali Maling je jednostavno odigrao savršeno prvo poluvrijeme i osigurao si nedostižnu prednost od 4:0. Do kraja Harlemovci dolaze k sebi i zabijaju 2 gola te tako ublažuju poraz, ali jučer su morali čestitati boljima.

Za najboljeg golmana turnira izabran je Bruno Ćopić iz pobjedničke ekipe, a za najboljeg igrača njegov timski kolega Elvir Husarić.

Spomenimo da je turni U9 osvojila ekipa NK "Iskre" savladavši u finalu "Rudar" sa 3:0, dok je treći "Rabac" koji je pobijedio "Plomin" sa 1:0. Za najboljeg golmana izabran je Patrik Licul iz "Iskre", a za najboljeg igrača njegov suigrač, Petar Hrvatin Datos.

Turnir veterana osvojili su veterani Rapca pobijedivši ME GUSTU 2:0.

 

Sve u svemu odličan turnir, sa najboljim futsal majstorima Istre, odlična gastro ponuda caffe bara "Me Gusta" i jedva čekamo i narednu godinu za sedmo izdanje!

MNK FUTSAL LABIN

maling veruda mali nogomet futsal me gusta 2020 turnir