Lukas Jakovljević (JK Ippon) najbolji borac na Sakura kupu 2019. u Svetoj Nedelji | Labinskom klubu 7 odličja

Lukas Jakovljević (JK Ippon) najbolji borac na Sakura kupu 2019. u Svetoj Nedelji | Labinskom klubu 7 odličja

9.4.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Protekloga vikenda su članovi judo kluba Ippon, Edib Jagodić, Lukas Jakovljević i David Sandić u pratnji trenera Vedrana Pizentića, sudjelovali na regionalnim pripremama za mlađe kadete održanima u Zagrebu. Dva dana intenzivnog treniranja, učenja i okušavanje u borbama će sigurno pridonijeti uspjehu na budućim natjecanjima.

 

Vikend ranije, u subotu 30.03.2019.  natjecatelji JK Ippon nastupili su na  Sakura Kupu u Svetoj Nedelji u konkurenciji 511 natjecatelje iz 40 klubova iz Hrvatske i inozemstva.

U uzrastu do 10 godina plasman je ostvario Vito Brezac zauzevši  sedmo mjesto u kategoriji –42kg.

U uzrastu do 12 godina najbolji je plasman ostvarila Antea Muškardin osvojivši treće mjesto u kategoriji +52kg. Gabriel Đokić je u kategoriji –38kg osvojio peto mjesto dok su Roko Sabalić i Luca Giambastiani  zauzeli sedma mjesta u ketagoriji –46kg.

U uzrastu do 14 godina zlata su pripala Edibu Jagodiću u kategoriji –55kg  i Lukasu Jakovljeviću u kategoriji –38kg. Lukasov uspjeh nagrađen je i posebnim priznanjem te je proglašen najuspješnijim borcem u uzrastu. Gabriel Banišić osvojio je srebrno odličje u kategoriji –50kg, a Amina Hodžić brončano odličje u kategoriji -40kg . Plasman su ostvarili i Arian Hrvatin koji je bio peti u kategoriji –66kg te Karla Dobrić u kategoriji -40kg i Luka Dragolin u kategoriji –46kg koji su zauzeli sedma mjesta.

U uzrastu do 16 godina i Jakovljević i Jagodić ponovo su se domogli postolja te je tako Lukas Jakovljević osvojio srebrnu medalju u kategoriji –42kg, a Edib Jagodić brončanu medalju u kategoriji –55kg.


jk ippon labin edib jagodić lukas jakovljević judo borilački sportovi