Digital Labin 2023 Top Full M - Digital Labin 2023 Top Full

LEGENDA ŽIVI I DALJE | U subotu će labinska dvorana biti poprište prvog Baretovog memorijala

LEGENDA ŽIVI I DALJE | U subotu će labinska dvorana biti poprište prvog Baretovog memorijala

31.1.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Prvi memorijalni turniri su uvijek teški. No, bez obzira na knedlu u grlu, nije bilo dvojbi hoće li se održati prvi po redu memorijalni turnir „Ivica Barišić – Bare“. Turnir za legendu organiziraju Marko Malić, Miljenko Iljadica, Edi Kodrin, Elvis Brečević i sin mu Goran.

Pisati hvalospjeve o tom čovjeku oduvijek je bilo bespredmetno, ali svejedno treba napomenuti kako delegirani suci iz Pule, obzirom da je turnir prijavljen HNS-u, dolaze kolektivno besplatno suditi turnir, što dovoljno govori koliko je poštovanja za svog života zaslužio Bare.

Turnir se održava u subotu, 03. veljače, s početkom u 10:00 u obje dvorane novog labinskog sportskog centra Franko Mileta, a u jutarnjim satima, prije početka natjecanja, predstavnici ekipa otići će na labinsko groblje još jednom odati počast preminulom.

U vrijeme kada počinju pripreme velikog nogometa, nije lako napraviti turnir ni s četiri momčadi, ali za Baretov memorijal organizatori su sakupili čak 16, koji će u četiri skupine razigravati do završnice. Na turniru će sudjelovati Pula, Rijeka, El Stil, Harlem, Raša, Me Gusta, Koromačno, Nedešćina, Iskra, Albona, Arsia, Maling, Valamar, Pizzeria Napoli-Rabac, Rudar i prijatelji sina Gorana koji stižu iz Njemačke.

Igrati će se dva poluvremena po deset minuta, a nakon turnira svi učesnici i prijatelji pozvani su na druženje u Lovački dom na Ripendi. Uostalom, uz neupitno nogometno znanje i polivalentnost na parketu, i pokojni Bare je upravo na „trećim poluvremenima“ stekao status legende pokazujući svu ljepotu svog karaktera.

Izvor: www.istrasport.eu // Foto: www.gobo-it.com

Bare Bara Ivica legenda memorijal legenda sport rekreacija parket dvorana ekipe futsal mali nogomet veterani seniori Labin maling ivica barišić mileta