Labinski nogometni klubovi započeli pripreme za nastavak sezone

Labinski nogometni klubovi započeli pripreme za nastavak sezone

29.1.2009. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

NEDEŠĆINA - Pod vodstvom trenera Lorisa Černjula i njegovog pomoćnika Dina Juričića nedešćanski četvrtoligaš »Jedinstvo Omladinac« započeo je s pripremama za proljetni dio prvenstva. Nedešćani su na ljestvici nakon prvog dijela prvenstva odmah iza vodeće »Crikvenice«, pa se očekuje zanimljivo proljeće. Što se tiče igračkog kadra, zasad nema promjena u odnosu na jesen.

Prvom okupljanju jedino se priključio Alen Kočunik koji je u redove »Jedinstva Omladinca« stigao iz županijskog prvoligaša »Raše 1938«. Pripreme će se odvijati na terenima u Sv. Martinu, a već ove subote u 14.30 sati na redu je prva prijateljska utakmica kad u Nedešćini gostuje »Medulin 1921«.

 

 

KOROMAČNO - Gotov je zimski odmor za nogometaše županijskog drugoligaša »Cementa« iz Koromačna koji su jesenski dio prvenstva Druge ŽNL okončali u sredini ljestvice što nije zadovoljilo čelnike kluba pa je došlo do smjene trenera. Dosadašnjeg trenera Zorana Krofa zamijenio je Igor Faraguna koji je dosad vodio juniore labinskog »Rudara«, a put Labina krenuo je smijenjeni Krof. Izvršni odbor kluba letvicu prije prvenstva podigao je visoko, čak se govorilo o osvajanju prvog mjesta i ulasku u Prvu ŽNL, ali od toga neće biti ništa. Igrački kadar ostaje isti kao i na jesen, a prvu prozivku Faraguna će obaviti 13. veljače u 16.30 sati na igralištu u Viškovićima.

M. V.

 

Foto: LabinSport 

 

loris černjul nk jedinstvo omladinac nk cement alen kočunik nogomet martinski nedešćina koromačno