Labinski judaši na jakom međunarodnom natjecanju Profectusa u Samoboru osvojili četiri odličja

Labinski judaši na jakom međunarodnom natjecanju Profectusa u Samoboru osvojili četiri odličja

2.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 30.01.2016. godine judaši judo kluba IPPON nastupili su na jakom međunarodnom natjecanju kup Profectusa u Samoboru na kojem je nastupio 501 natjecatelj iz 42 kluba iz 5 zemalja.
 
Ipponovci su nastupili sa 8 natjecatelja i vratili su se kući sa četri odličja.

Lukas Jakovljević je bio odličan u grupi do 12 godina u kategoriji do 27kg gdje je imao 3 pobjede i poraz, te osvojio srebrno odličje. Također je nastupio i u grupi do 14 godina u kategoriji do 30 kg gdje je osvojio brončano odličje sa dvije pobjede i porazom.

Odličn je bio i David Sandić koji je u grupi do 12 godina u kategoriji do 46 kg sa dvije pobjede i porazom osvojio brončano odličje.

Paola Širol u grupi djevojčica do 14 godina u kategoriji do 63 kg osvojila zlatno odličje sa dvije pobjede i porazom ali zbog boljeg omjera u međusobnim omjeru sa drugim natjecateljicama je bila zlatna.

Od ostalih natjecatelja valja spomenuti Ivana Dundaru koji je u najmnogobrojnijoj grupi do 34kg ostao kratak za medalju, izgubio je borbu za brončano odličje.  Te Aliciju Mariu Mikuljan kojoj je ovo bio prvi nastup na tako jednom natjecanju te iako je ostala bez odličja super je odradila natjecanje.
 
Paola, 1. mjesto
 
Lukas 3. mjesto
 
 
 
 
PR
 
 

jk ippon labin jk ippon judo borilački sportovi lukas jakovljević