Labinski hakleri sele na Ulicu

Labinski hakleri sele na Ulicu

2.12.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Tri dana prije kraja prijava za ovogodišnje 24. izdanje najvećeg istarskog malonogometnog turnira «Moja ulica, moja ekipa 2012. – Suzuki Motortech» što se pod pokroviteljstvom Grada Pule igra u dvorani Doma sportova Mate Parlov od 7. do 23. prosinca sudjelovanje je potvrdilo 54 haklerske družine. Među tim brojem mnoga su poznata imena, pogotovo ona osvajača Ulice proteklih godina poput Pizzerije Jupiter i porečke Vita leva Elektrometala, ali i branitelja naslova oprtaljske Histrije. Od do sada prijavljenog broja ekipa njih 17 dolazi izvan granica Pule što čini praktički trećinu haklera koji će nastupiti na ovogodišnjoj Ulici.

Ono što se naslutilo prošle godine u potpunosti se potvrdilo ovoga puta, na Ulicu se na velika vrata vraćaju momčadi s Labinštine. Čak sedam labinskih malonogometnih družina prijavilo je svoj nastup u Puli. Zasigurno tome svakako doprinosi izostanak poznate labinske zimske malonogometne lige, ali i uvjerenje stečeno prijašnjih godina da Ulica svakog dobronamjernog prigrli na jednak način. Štoviše, uz već stare poznanike MNK Tupljak, Pizzeriju Napoli, Maling 1 i 2, te San Martino, na ovogodišnje izdanje prijavili su se i veterani Raše, ali i Harlem, koji je u nekoliko navrata osvojio labinsku ligu te iz čijih je redova izašlo nekoliko ponajboljih istarskih haklera. Ostaje za vidjeti kako će se harlemovci prilagoditi na pulsku dvoranu i sustav igre 5+1.

Raritet ovogodišnje Ulice svakako bi trebala biti ekipa Kraljeva Sutjeska, koja bi, po imenu, predstavljala mjesto iz Bosne i Hercegovine nedaleko Kaknja, a iz kojeg je u hrvatski nogomet došao reprezentativac Hrvatske i igrač Lyona Dejan Lovren.

sh hakl futsal mali nogomet moja ulica moja ekipa 2012 labinska zimska liga mnk tupljak mnk napoli maling san martino raša harlem