Labinski bendovi Breech Deenower i We Stand United na UNITED FESTIVALU

Labinski bendovi Breech Deenower i We Stand United na UNITED FESTIVALU

29.5.2008. // Labin hard-core // Objavljeno u kategoriji Glazba

We Stand United: Labinski hip-hop dvojac koji obecava! Tokom proslih godina, u Labinu su se izmjenjivale generacije mladih koji su zeljeli radit, repat, zivjet za ono sto su najvise voljeli a u ovom slucaju je to Hip-Hop. Zeljeli su sve to nekako podici na visu razinu, al nazalost nista se nije desavalo sve do dolaska WE STAND UNITED ( Verbal M & Nex). Njihovu kvaltetu je prepoznao i jedna od najvecih festivala u Hrvatskoj.

Istra Rock Festival koji djeluje kao dio UNITED FESTIVAL-a koji ce ove godine ugostiti glazbenike iz cjeloga svjeta i urucio im pozivnicu za daj veliki glazbeni spektakl.
Uz glazbenike iz Hrvatske i svjeta, posjetitelji koji ce se naci na tom mjestu a organizator planira da ce procirkulirat tokom desetodnevnog trajanja festivala cca 20 000 posjetitelja moci ce vidjet i labinske repere WE STAND UNITED.

 

Breech Deenower na Istra Rock Festivalu

Jos jedno ime Labinske glazbene scene koje ce se naci na ovogodisnjem velikom festivalu. Vjerujemo uz veliki broj prijava bendova koje jos stizu na postu festivala, BREECH DEENOWER je pokazao svojim energicnim nastupima i dobrom atmosferom za vrijeme svirke da je jedan od onih bendova na kojeg treba obratit paznju.

Mjesavinom crossover/hc rap-a, stilom i nacinom na koji se izrazavaju pozvani su da da se pridruze izabranim bendovima na demo stage-u i da zajedno s njma uprilice ovaj veliki festival.

Foto:  Breech Deenower

 

We stand united Breech Deenower UTD United Festival bend labinski bend Istra Rock Festival