Labinski bend ”NeZnam” ne prestaje nizati uspjehe

Labinski bend ”NeZnam” ne prestaje nizati uspjehe

20.4.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Mladi labinski bend ”NeZnam” kojeg čine srednjoškolci  Lukas Bašić, Mario Franković  i Petar Alilović ne prestaju nas iznenađivati i inspirirati. Uz sve svoje obaveze, u potpunosti su predani svojem stvaralaštvu. Do sada su nastupali  u ”Rock caffeu”, u ”Lamparni” kao predgrupa Sari Renar i Nini Kraljić, u Kršanu, Kastvu u caffe baru ”5”.


U subotu 21. travnja 2018 u Lamparni , svirat će kao predgrupa EKV tribute bendu ”Deca iz vode”. Ovom prigodom odlučili  smo intervjuirati Lukasa Bašića i otkriti gdje mladi umjetnici pronalaze inspiraciju, koliko se godina bave glazbom i mnoge druge stvari.


Koliko se godina bavite glazbom?


Glazbom se bavim već skoro 10 godina. Završio sam osnovnu glazbenu školu za klavir, a kasnije sam samostalno naučio gitaru.


Mario je krenuo u glazbenu školu za harmoniku s 10 godina, sa 12 se upisao u gradski orkestar kako bi naučio svirati bubnjeve, a tokom glazbene škole je još naučio svirati gitaru i klavir.


Petar je u 5. razredu osnovne počeo svirati na tatinoj staroj gitari. Nakon dvije godine u glazbenoj školi, prebacio se kod privatnog učitelja za gitaru.


Cijeli intervju pročitajte na informiraj.me


Intervjuirala: Nicole Načinović


Autorica fotografije: Mateja Klapčić

glazba koncert neznam bend