Labinska udruga Alba na Učka mountain treku 2009

Labinska udruga Alba na Učka mountain treku 2009

19.10.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Alba na UMT-u 2009. Moreno Mohorović, Nedeljko Mandić, Elena Gržinić, Danijel Radetić, Ana Blečić, Alen Paliska i Moreno Bartolić (fali nam Davor Roce)

rezultati

http://www.mnulabin.hr/alba/

Učka Mountain Trek je trekking utrka u kojoj natjecatelji u što kraćem vremenu savladavaju zadanu stazu utrke, trčeći ili hodajući. Na stazi su postavljene kontrolne točke koje je obavezno proći PO ZADANOM REDOSLIJEDU. Natjecatelji sa sobom nose svu propisanu obaveznu opremu, kao i tekućinu i hranu koja im je potrebna za utrku. Utrka se odvija na području Parka prirode Učka i Ćićarije.

Staza utrke nije označena i mijenja se svake godine. Dakle, potrebno je osnovno znanje čitanja karte i korištenja kompasa. Svi podaci o stazi biti će dostupni na našoj web stranici, dva dana prije utrke, kada ćemo objaviti točnu dužinu staze, kao i broj i raspored kontrolnih točaka. Svi natjecatelji dužni su pridržavati se pravila i propisa trekking utrke Učka Mountain Trek.

Učka Mountain Trek dio je serijala TREKING LIGA / www.treking-liga.com Učka Mountain Trek dio je serijala SLOVENSKA TREKING LIGA / www.treking.si Učka Mountain Trek kvalifikacijska je utrka za Ultra trail utrku ULTRA TRAIL DU MONT BLANC (2 boda) / www.ultratrailmb.com

Nedeljko Mandić Elena Gržinić Danijel Radetić Ana Blečić Alen Paliska Moreno Bartolić trekking učka mountain trekk Moreno Mohorović alba udruga alba