Labinska „Božićna bajka“ u izboru za najljepši hrvatski advent

Labinska „Božićna bajka“ u izboru za najljepši hrvatski advent

28.12.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Portal gradonačelnik.hr i ove godine organizira zanimljiv projekt - Izbor najljepšeg adventa u Hrvatskoj!

Naime, nakon što su protekle dvije godine u prosincu održavali izbor za najljepši vrtić u Hrvatskoj, sada isti natječaj odgađaju za proljeće, a u ovo blagdansko vrijeme u potpunosti će se posvetiti i uživati u adventskom ozračju.

Stoga, slike advenata koje dolaze iz gradova i općina diljem Hrvatske, neovisno je li riječ o velikim ili malima, iz dana u dan nas baš jako  oduševljavaju i vesele jer oslikavaju i veliki trud, kreativnost i ulaganja kako bi vrijeme adventa u gradovima prošlo u što ljepšem, svečanijem i zabavnijem ozračju, napominju s portala gradonačelnik.hr.

Tako se i Labin danas priključio ovom izboru te će se naša „Božićna bajka“ naći u izboru za najljepši ovogodišnji advent.

Napominjemo kako će se u obzir uzimati glasovi, odnosno lajkovi na objavu na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo na facebook stranici gradonačelnik.hr, ne i na podijeljenim (share) objavama.

Objave s prijavljenim adventima bit će dostupne od 5. do 12. siječnja kada i završava ovaj izbor koji će zasigurno obilježiti brojne predivne fotografije.

Zato, od 5. siječnja podržimo našu labinsku božićnu bajku i postavimo je tamo gdje zaslužuje, na sam vrh ovog izbora!

božićna bajka božić advent