Labinjan Andrej Prskalo iz NK Rijeke darovao malim nogometašima rudara 20 lopti

Labinjan Andrej Prskalo iz NK Rijeke darovao malim nogometašima rudara 20 lopti

7.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon ljetos provedene kadrovske reorganizacije u kojoj je omladinski pogon dobio svojevrsnu autonomiju, pored ostalog i poseban žiro-račun za svoje poslovanje, treneri i tehničko osoblje u nižim uzrastima svojim radom i međusobnom suradnjom oduševljavaju svih koji simpatiziraju naš klub. Danas su ugostili ŠN Prvi Gol iz Rijeke sa kojom su odigrali tri utakmice, u kategorijama U9, U10 i U11.

 

No, labinske male nogometaše najviše je oduševio Andrej Prskalo, vratar NK Rijeka, koji ih je posjetio i tom prigodom donio 20 nogometnih lopti na poklon. Nakon fotografiranja, Prskalo je morao ekstatičnim klincima dati autogram. Koliko vole njega i njegov trenutni klub, govori i činjenica da je bilo onih koji su potpis tražili na kopačke, ali i na šal NK Rijeke.

 

Uz ovih 20 lopti koje je darovala Rijeka zahvaljujući angažmanu trenera i tehničkog osoblja, posebno Mauricia Kožljana i Deana Načinovića, omladinski pogon je od kluba dobio još 50 novih adidas lopti, tako da će ih klinci u buduće na raspolaganju imati 70, što je više nego dovoljno za optimalni rad. 

 

U tijeku je i akcija u kojoj se očekuje realizacija projekta kroz kojih će svi mladi nogometaši i njihovi treneri, od juniora do početnika u Školi nogometa, dobiti kompletnu sportsku opremu, od torbe do zimske jakne.

 

 

NK Rudar

 

 

nk rudar andrej prskalo lopte darovanje