Labin: Stanje vodoopskrbe na području Istarske županije

Labin: Stanje vodoopskrbe na području Istarske županije

3.8.2012. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Objavljujemo  Zaključak o stanju vodoopskrbe na području Istarske županije, kojeg je na zajedničkom radnom sastanku Stožera zaštite i spašavanja Istarske županije sa Državnom vodopravnom inspekcijom, direktorima isporučitelja vodnih usluga vodoopskrbe u Istarskoj županiji: Istarskim vodovodom d.o.o. Buzet, Vodovodom Pula d.o.o. Pula, Vodovodom Labin d.o.o. Labin, Turističkom zajednicom Istarske županije, članovima uprava i odgovornim osobama najvećih hotelskih kuća, te nadležnih odjela i službi IŽ, donio župan Istarske županije, Ivan Jakovčić.
 
U Zaključku se konstatira da je stanje vodoopskrbe na području Istarske županije stabilno, te da je mjera I. stupnja redukcije smanjila potrošnju vode za 15 posto na nivou Istarske županije, no i nadalje se traži daljnja dosljedna primjena Odluke o ograničenju korištenja voda za potrebe javne vodoopskrbe na vodopskrbom području u Istarskoj županiji.
 

voda vodooprkrba labin istarska županija državna vodopravna inspekcija istarski vodovod d.o.o. buzet vodovod labin ivan jakovčić redukcija stanje