Labin: Osumnjičen za devet kaznenih djela

Labin: Osumnjičen za devet kaznenih djela

25.3.2016. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Labinska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom utvrdila  sumnju da je počinio devet  kaznenih djela, i to dvije krađe, računalnu prijevaru i šest teških krađa. Muškarca se sumnjiči da je tijekom 2015. godine, u razdoblju od 7. studenog do 20. prosinca, u Ulici Matije Vlačića u Labinu, iz stana otuđio novac i cigarete, čime je oštetio 37-godišnjakinju za nekoliko stotina kuna.

 

Potom je iz stana u Ulici Kapelica otuđio novac, nakit i bankovnu karticu, s kojom je potom s bankomata podigao novac, čime je oštetio 56-godišnjaka za više desetaka tisuća kuna. Također ga se sumnjiči da je u Ulici Balda Lupetina provalio u stan te otuđio nakit čime je oštetio 31-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.

 

U razdoblju od 17. siječnja do 25. veljače ove godine provalio je u četiri stana u ulicama Matije Vlačića, Senari, Karla Kranjca, Matka Laginje te u kuću u Vozlićima, iz kojih je otuđio novac i nakit, čime je oštetio 50-godišnjakinju te  dvije žene u dobi od  56 godina i dvojicu muškaraca u dobi od 40 i 68 godina za više desetaka tisuća kuna.

 

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 24. ožujka u večernjim satima,  priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

 

 

kazneno djelo policija krađa prijevara