Labin: na Katurama otvoren najsuvremeniji fitness centar

Labin: na Katurama otvoren najsuvremeniji fitness centar

14.1.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Prošli tjedan u naselju Kature, u prostoru ispod samoposluživanja Jedinstvo (bivši salon namještaja Labinkomerc), na adresi Prilaz Kikova 1 otvoren je, za sad, najsuvremeniji centar za tjelovježbu u Labinu, Fitness centar FIT LIFE. U super moderno uređenom prostoru ukupne površine preko tri stotine četvornih metara suvlasnici, bivši rukometaš MRK Rudar Kristijan Škopac i također bivša rukometašica ŽRK Rudar, profesorica kineziologije Loriza Golja, na jednom mjestu, osim standardnog vježbanja na najsuvremenijim spravama u posebnoj prostoriji nude pilates program te sve vrste masaže a što je za mnoge a posebno za sportaše najzanimljivije i stručni nadzor pri provođenje adekvatnih programa rehabilitacije.

Ovo potonje posebno dobiva na značenju zna li se da je profesorica Golja, prije nego li je s Škopcem krenula u samostalne poduzetničke vode, dvije godine stažirala i „pekla zanat“ u, na daleko čuvenoj, pulskoj Poliklinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „PEHAREC“ čiji je vlasnik svjetski priznati somatoped Stanislav Peharec.Osim profesorice Golja i Škopca koji je također prošao niz stručnih seminara i usavršavanja na najvišem svjetskom nivou u radu s klijentima sudjeluje i profesorica kineziologije Ana Blečić.

Centar je otvoren svakim radnim danom od 9-13 i od 16-22 subotom od 9-12 i 17-20 a nedjeljom samo poslijedpodne od 17-20 sati. Sve dodatne informacije o radu i uslugama mogu se dobiti na info-telefon: 091-763-66-93

fitness fitness centar teretana Ana Blečić Kristijan Škopac Loriza Golja kature