Labin Mobility Week Trekking: Samuel Rupena i David Ivaninić apsolutni pobjednici (rezultati i fotografije)

Labin Mobility Week Trekking: Samuel Rupena i David Ivaninić apsolutni pobjednici (rezultati i fotografije)

20.9.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Povodom Europskog tjedna mobilnosti koji se obilježava od 16. - 22. rujna u više od 1500 gradova u svijetu uz sudjelovanje više od 200 milijuna građana, Grad Labin i Udruga Alba organizatori su Mobility Week Trekinga koji se održao jučer (subota 19.9.), u kojem je u light kategoriji pobijedio David Ivaninić, kojeg slijedi Lučano Sošić te Sandi Lukšić. Od 26 natjecatelja dužinu od 10 kilometara prvoplasirani prošao je u 51 minutu i 30 sekundi dok je posljednjem trebalo 2 sata i 40 minuta. Najbža žena u istoj kategoriji bila je Elia Brenčić sa vremenom 1:48:19, slijede Cetin te Iva Žufić od ukupno 8 natjecateljica.

U ultra kategoriji apsolutni pobjednik je Samuel Rupena koji je rutu od 30 kilometara prošao za 3:54:08. Drugoplasirani je Alen Paliska sa vremenom 4:09:45, te Sunčana Hanza sa vremenom 4:28:00 koja je ujedno i najbolja odtri natjecateljice u ovoj kategoriji.

 

Ovdje možete preuzeti rezultate u .pdf formatu, a ovdje možete pogledati fotke . Hvala svima na odazivu, vidimo se i slijedeće godine!

GPS zapis staze i visinski profil jednog od ultraša možete pronaći ovdje

 

mobility week trekking treking samuel rupena sunčana hanza alen paliska elia brenčić david ivaninić lučano sošić sandi lukšić moreno mohorović