Labin: Mladić pao i zadobio ozljede opasne po život

Labin: Mladić pao i zadobio ozljede opasne po život

9.11.2013. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Ozljede opasne po život zadobio je rano jutros 24-godišnji mladić pri padu iz šumarka Pineta na kolnik Ulice Alda Negrija u Labinu, potvrdili su iz OKC-a PU istarske. Unesrećenog je pronašla policijska ophodnja oko 5.15 sati te je hitno prevezen u Opću bolnicu Pula, gdje mu se nakon liječničke intervencije, kako doznajemo, stanje stabiliziralo. Doznali smo da je riječ o Robertu Paliski iz Labina.

Mladić je najprije pao s dvometarskog suhozida u šumarku nedaleko od starogradske kule Torjon, a potom i s potpornog zida ulice visokog oko četiri metra. Do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći prvu pomoć unesrećenom, koji je ležao u krvi, pružili su policijski službenici Marin Fužinato i Nikola Šavor.

Policajci su ustanovili da je Paliska oko 2 sata napustio noćni klub Night Rose, koji od mjesta nesreće dijeli starogradski trg, no ne i kada te zbog čega je pao niz strminu u Pineti. Je li bio sam ili s nekim, je li se spotaknuo pa pao utvrdit će se tek dovršetkom očevida. (I. RADIĆ)

 

hitno Labin OKC uzrok nesreće policija Pula hitna pomoć vijest Stari grad mladić PU istarska bolnica Opća bolnica crna kronika očevid Pineta šumarak