Labin izdvaja 410 tisuća kuna za razvoj poduzetništva

Labin izdvaja 410 tisuća kuna za razvoj poduzetništva

31.1.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Sinoć je u prostorijama Grada Labina održana prezentacija Mjera potpora malom gospodarstvu. Prezentaciju je održao zamjenik gradonačelnika Grada Labina Zoran Rajković. Prezentaciji je prisustvovao Gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika te Savjetnici za gospodarstvo i razvoj te energetsku učinkovitost.

 

Na prezentaciji poduzetnici i obrtnici detaljno su upoznati sa bespovratnim potporama za čiju su realizaciju planirana sredstva u Proračunu Grada Labina, Programu poticanja razvoja malog gospodarstva u ukupnom iznosu od 410.000,00 kuna. Bilo je govora o načinu na koji se može ostvariti potpora, potrebnoj dokumentaciji, načinu odobravanja potpore te info točci na kojoj se mogu dobiti sve potrebne informacije o bespovratnim potporama Grada Labina. Nakon prezentacije otvorena je interaktivna rasprava prisutnih poduzetnika i obrtnika sa predstavnicima grada.

 

Raspravljalo se o važnosti i učinkovitosti predočenih mjera potpore te o stvarnim potrebama i interesima obrtnika i poduzetnika danas te posebno nakon ulaska u EU.

 

avni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora I.pdf260.67 KB
Obrazac_Zahtjev 1.pdf116.13 KB
Obrazac_Zahtjev 2.pdf114.8 KB
Obrazac_Zahtjev 3.pdf114.79 KB
Obrazac_Zahtjev 4.pdf114.76 KB
Poticaji.pdf125.4 KB

gospodarstvo labin poticaji