Labin ima novu čistilicu vrijednu 1,3 milijuna kuna

Labin ima novu čistilicu vrijednu 1,3 milijuna kuna

7.8.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

a bi pometanje i čišćenje javnih površina bilo kvalitetetnije, efikasnije i racionalnije nabavili smo novu čistilicu nizozemskog proizvođača marke RAVO 530 SP. Cijena čistilice je 1.300,000,00 kuna. Čistilica ima koristan kapacitet od 5,5 t, trag čišćenja od 2 do 3,2 m, a uz dodatan spremnik za vodu, dodatnu prečku za prskanje i kran s nastavkom za čišćenje pod visokim pritiskom na krovu, čistilica može prati i čistiti ulice u jednom prolazu.  
Iako velike nosivosti čistilica ima dimenzije kompaktnog stroja za čišćenje širine manje od 2 metra i duljine malo preko 4,5 metara s radijusom okretanja od samo 5 metara od rubnika do rubnika, što će nam dodatno olakšati čišćenje određenih ulica i dijelova grada. Nije naodmet spomenuti da čistilia ima transportnu brzinu od čak 72 km na sat, što će nam uštediti vrijeme i povećati efikasnost. Dodatna je prednost što čistilica stvara buku od samo 97dB.
Ovakve čistilice mogu se sresti na ulicama Madrida, Barcelone, Rima, Amsterdama, Lisabona i drugdje, a kod nas u Zagrebu, Rijeci, Puli, Slavonskom Brodu, Kutini, Makarskoj, Virovitici. Ponosni smo i sretni što ćemo od sada ovu čistilicu viđati i po ulicama našega grada, a što će značiti uredniji, čišći i ljepši grad.

 

prvimaj.hr

 

čistilica komunalno čišćenje prvi maj