Labin Art Republika uskoro se privodi kraju

Labin Art Republika uskoro se privodi kraju

29.7.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Kultura

Srpanj je na uzmaku stoga se i manifestacije u sklopu projekta Labin Art Republika lagano privode kraju. Za trajanja Labin Art Republike na lokacijama labinske starogradske jezgre odvijaju se glazbeni, scenski, likovni i drugi programi u kojima sudjeluju domaći i inozemni izvođači. Pred nama je još sutrašnji koncert Beatles Revival Banda potom u prvom tjednu u kolovozu slijedi koncert etno banda Vrelo.

Četiri dana kazališnog programa na rasporedu je od 6. do 9. kolovoza kada u Labin stiže „Ri Teatar“ sa predstavom „Junajt Junajt Jurop“ te tradicionalni trodnevni Festival vizualnog kazališta. 11. kolovoza kod „Špine“ nastupiti će Božidar Brajković sa izvedbama talijanskih i španjolskih kancona.

U srpnju se odvilo ukupno petnaest manifestacija većinom kod „Špine“. Ansambl „Lado“ nastupio je na rabačkoj Rivi te se ispostavilo da je lokacija dobro odabrana. Projekt Labin Art Republika započeo je 2003. godine s ciljem revitalizacije Staroga  grada te je s godinama dosegao drugu dimenziju te na neki način postao labinski brend.

labin art republika LAR kod špine manifestacija koncert labin jazz republika