Labin Art Republika: Stand-up komedija i koncert Tri Kralja za kraj 8. tjedna

Labin Art Republika: Stand-up komedija i koncert Tri Kralja za kraj 8. tjedna

18.8.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Iako meteorološki gotovo kao da ga nije bilo, ljeto ipak nije podbacilo što se tiče kulturne ponude. Tako se i u ovom, pretposljednjem tjednu Labin Art Republike, nastavlja niz gotovo svakodnevnih kulturno-umjetničkih događanja u labinskom starom gradu.

 

Večeras čak dva događaja - već standardna šetnja atelierima 14 labinskih likovnih umjetnika od 19 sati, a u 21 sat otvaranje sedme po redu izložbe Art kolonija mladih umjetnika u crkvici Sv. Stjepana. Vanja Jović iz Makarske predstavit će svoju kolekciju grafika pod nazivom «Izbliza i izdaleka».

 

Utorkom se i dalje održava na više jezika stručno vođeni Noćni razgled starog grada, a ove će se godine večernje šetnje labinskom starogradskom jezgrom održavati sve do sredine rujna.

 

Ciklus «Klasično ljeto» u Crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije ove vas srijede 20. kolovoza poziva na «Putovanje europskom gitarskom i vokalnom tradicijom» u izvedbi mezzosopranistice Katje Markotić i gitarskog virtuoza Maroja Brčića. Koncert počinje u 21 sat.

 

U četvrtak 21. kolovoza u 21 sat na «Špini» će se održati nastup srpskog stand-up komičara Srđana Jovanovića, pod nazivom «Grupna terapija». Grupna terapija na duhovit način, kroz bizarne priče i imitacije, bez cenzure, opisuje vrijeme i prostor u kojem živimo, probleme sa kojima se susrećemo i teme koje ne želimo spominjati.

 

Kao materijal za predstavu, Srđan koristi upravo proces stvaranja samog stand up-a, otkrivajući nam sve probleme sa kojima se susretao u svom pionirskom pokušaju.

 

Posljednji koncert OFF programa Labin Art Republike održava se u petak 22. kolovoza, također na «Špini». U 21:30 sati na stage se penje sjajan akustični cover rock trio «Tri Kralja» iz Rijeke, predvođeni izvrsnim Mihaelom Prosenom, pjevačem legendarnog i neprežaljenog riječkog nu-metal benda «Father».

 

Pretposlejdnji tjedan LAR-a zaključit ćemo još jednim koncertom - onim labinskog Gradskog orkestra, koji će se održati na Titovom trgu u starom gradu u subotu 23. kolovoza s početkom u 20 sati.

 

 

LAR

 

 

 

srđan jovanocić stand up komedija zabava kod špine tri kralja