LABIN ART REPUBLIKA: Detour održao koncert kod Špine

LABIN ART REPUBLIKA: Detour održao koncert kod Špine

10.8.2018. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

U sklopu programa Labin Art Republike ali i obilježavanje Dana grada Labina koje je počelo u četvrtak nastupila je i popularna grupa Detour čiji se nastup izvrsno uklopio u predivnu staru Labinsku gradsku jezgru.

Izvrsni glazbenici predvođeni pjevačicom Ginom Victorijom Damjanović i frontmenom grupe Nenadom Borgudanom koji svira gitaru, pjeva i piše pjesme i u Labinu su oduševljenoj publici predstavili svoj najnoviji hit "Vikend", pjesmu plesnog ritma, idealnu za ljeto. Posjetitelji raznih dobi među kojima smo primijetili gradske čelnike, iseljenike i turiste uživali su u suvremenom akustičnom pop zvuku i predivnom glasu mlade pjevačice u njihovim uspješnicama među kojima su i "Zaljubila sam se", "Daleko", "Biram" i druge. Zadovoljstvo koncertom bilo je obostrano pa je vođa grupe Detour Nenad Borgudan na kraju rekao:

- Često smo u Istri, bili smo nedavno i u Balama. Istra nas voli ali i mi volimo Istru. Prvi put sam u Labinu, i oduševljen sam ovim prekrasnim starim gradom i njegovom arhitekturom. I ova scena, kako je vi zovete špina, sa kamenim zidom iza je vrlo zanimljiva. Koncert je bio odličan, kao i labinska publika. Mi sada idemo dalje jer nas očekuju novi nastupi u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, rekao je Borgudan. (Branko BIOČIĆ)


labin art republika koncert lar detour kod špine