Labin 2000 proveo postupak javne nabave za prehrambene proizvode odgojno-obrazovnih ustanova i prijevoz sportaša

Labin 2000 proveo postupak javne nabave za prehrambene proizvode odgojno-obrazovnih ustanova i prijevoz sportaša

17.1.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Gradska tvrtka Labin 2000 završila je postupak javne nabave za kategorije prehrambenih proizvoda i prijevoz određenih skupina osoba.

 

Za naručitelje Dječji vrtić Pjerina Verbanac, Osnovnu školu Ivo Lola Ribar i Osnovnu školu Matije Vlačića potpisan je okvirni sporazum za jednogodišnje razdoblje u kategoriji prehrambenih proizvoda. Vrijednost ugovora je 1.495.778,10 kn (bez PDV-a), a njime se uz cjenovnu povoljnost jamči i jedinstveni standard kvalitete namirnica. Ugovor u nabavnoj kategoriji prehrambenih proizvoda potpisan je sa zajednicom ponuditelja koju čine Jedinstvo d.o.o., kao nositelj zajedničke ponude, i obrt Meso Labin, kao član zajedničke ponude.

 

Za naručitelja Savez sportova Grada Labina potpisan je okvirni sporazum za četverogodišnje razdoblje u kategoriji prijevoza određenih skupina osoba. Ukupna vrijednost ugovora je 2.016.000 kn (bez PDV-a), a usluge prijevoza koristit će dvadesetak sportskih udruga članica Saveza sportova Grada Labina i to za prijevoz svih uzrasnih kategorija na sportska natjecanja diljem Hrvatske. Ugovor u nabavnoj kategoriji prijevoza određenih skupina osoba potpisan je sa Autotransom d.d. Rijeka.

 

Uskoro novi ugovori za opskrbu i distribuciju električne energije te javne govorne usluge u pokretnoj telekomunikacijskoj mreži

 

Labin 2000 d.o.o. u postupku je javne nabave za opskrbu električnom energijom s ciljem za sklapanje okvirnog dvogodišnjeg sporazuma za Grad Labin i 1. Maj Labin d.o.o., te za iste naručitelje godišnjeg ugovora za distribuciju električnom energijom.

 

Za Grad Labin, 1. Maj Labin d.o.o., Vodovod Labin d.o.o., Labin stan d.o.o., Labin 2000 d.o.o., Pučko otvoreno učilište, Osnovnu školu Ivo Lola Ribar, Osnovnu školu Matije Vlačića, Dječji vrtić Pjerina Verbanac i Savez sportova Grada Labina u tijeku je i postupak javne nabave za sklapanje okvirnog sporazuma sa jednim gospodarskim subjektom u segmentu javne govorne usluge u pokretnoj telekomunikacijskoj mreži za dvogodišnje razdoblje .

 

Gradska tvrtka Labin 2000, specijalizirana za provođenje postupaka javne i objedinjene nabave, u prošloj je godini provela četrnaest postupaka, među ostalim i za susjedne Općine Rašu i Pićan. Od ove će godine, u cilju postizanja dodatnih prihoda, usluge postupka javne nabave provoditi i za šire zainteresirano tržište.

 

Foto: ilustracija LC, arhiva

 

javna nabava nabavka labin2000