LC Live

Labin – Rabac među tri najuspješnija odredišta za ljetni odmorišni turizam

Labin – Rabac među tri najuspješnija odredišta za ljetni odmorišni turizam

27.10.2017. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Dva dana posvećena hrvatskom turizmu u sklopu održavanja manifestacije Dana hrvatskog turizma zaključena su sinoć na Malom Lošinju. Tradicionalni je to događaj koji se održava po 21. put, te su i ove godine nagrađeni oni najbolji.

Istarska županija i ove godine ima više nagrađenih.

Destinacija Labin - Rabac nalazi se među tri najuspješnije ljetne odmorišne destinacije uz Rovinj i Dubrovnik. Najboljom hotelskom investicijom u 2017. proglašena je Valamar Girandella Resort u Rapcu.

Ključ uspjeha u turizmu i najveća vrijednost su ljudi, djelatnici koji svojim radom doprinose visokoj kvaliteti turističke ponude.

Pojedinačnu nagradu, Čovjek – ključ uspjeha tako su zaslužili agencijski djelatnik rabačkog Atlasa Euro Juričić te prodavačica Mirjana Kranjac iz trgovačkog društva Jedinstvo.

Turistički cvijet zaslužila su i tri istarska hotela; rovinjski Monte Mulini u kategoriji s četiri zvjezdice, Valamar Diamant u konkurenciji hotela s četiri zvjezdice te Valamar Isabella Island Resort u kategoriji hotela s tri zvjezdice.

Istra ima i najbolji i veliki i mali kamp, a to su Camping Resort Lanterna u Poreču, odnosno Camping park Polidor u Funtani. Najbolja mala marina je ona u Vrsaru, a kao najbolje su ocijenjene i istarske putničke agencije, pulski Uniline Travel Company u konkurenciji velikih te porečki Fiore tours u konkurenciji malih putničkih agencija.

Čestitamo nagrađenima koji su ovo veliko priznanje svakako zaslužili. 

 

 

turizam nagrada labin rabac