Kreće Ljetni malonogometni turnir Me Gusta 2021.

Kreće Ljetni malonogometni turnir Me Gusta 2021.

14.7.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U caffe baru ME GUSTA, izvučene skupine za turnir ME GUSTA 2021! Iako ponovo ima dosta nepoznatih ekipa, jasno je da će turnir okupiti najbolje haklere sa poluotoka.


Pošto je prijavljeno 14 ekipa, imamo dvije skupine po tri i dvije po četiri ekipe. Dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine izboriti će četvrtfinale.


U skupini A vjerojatno neće biti dvojbi što se tiče prvog mjesta, branitelj naslova Maling već je to “zakapario”, dok će se za četvrtfinale boriti Duja Špade (Polet) i Galacticosi iz Potpićna.


Skupina B je jako izjednačena i tu će biti velike borbe. Okić Grupa sa jakim igračima iz Pule, dobro poznati Jeanette, polufinalisti zadnje “Ulice” Šijana Juniorsi i nepoznata ekipa iz Triblja kraj Crikvenice.


U petak igra nešto više Labinjana. U skupini C su lanjski polufinalisti Santa Domenica, te dvije pulske ekipe, Bolero i Los Amigos. Na prvi pogled izjednačeno, ali ne zna se s kakvim će igračima stići Puležani.


Skupina D je slično kao i B, skupina smrti, trener Harlema ‘Miura’ nije bio pretjerano zadovoljan ždrijebom. Harlemovci jesu glavni favoriti, ali tu su odlični Fažanci, borbeni Rašani, a iz Potpićna se najavljuje jaka ekipa predvođena Patrikom Drndićem. U svakom slučaju svi imaju pravo nadati se prolasku u četvrtfinale.


Utakmice počinju u četvrtak i petak od 18:00 i traju do 24:00. U subotu su na rasporedu četvrtfinala, polufinala, te finale i utakmica za 3. mjesto. Paralelno sa turnirom seniora, igra se turnir U9, gdje će nastupiti NK Rudar, NK Iskra, NK Rabac, NK Potpićan, NK Žminj i NK Rovinj.


Ne zaboravimo bogatu gastro ponudu caffe bara ME GUSTA! Hrana i piće po jako popularnim cijenama. Za posjetitelje će se provoditi mjere određene od strane stožera civilne zaštite, te se mole svi gledatelji da ponesu COVID potvrde ako ih imaju. Ulaz je ograničen do 100 gledatelja.

me gusta malonogometni turnir mali nogomet