Koronavirus odgodio ''100 milja Istre'' za rujan

Koronavirus odgodio ''100 milja Istre'' za rujan

16.3.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U vremenu u koje danas živimo teško je ne nadati se da će se situacija okrenuti na bolje.

Međutim, iako smo i dalje puni nade, moramo biti racionalni.

Prije nego što nastavimo, dopustite nam da prođemo kroz status kakav je sada:

* Jučer je WHO (Svjetska zdravstvena organizacija) proglasila novi virus COVID-19 pandemijom.

* Danas hrvatska vlada najavljuje proglašenje zabrane za sve vrste događaja za više od 100 ljudi.

* Hrvatska je, kao i naše susjedne države, zatvorila većinu granica. Također, SAD je obustavila letove za Europu.

* Iako je u ovom trenutku širenje koronavirusa u Hrvatskoj još dosta sporo i imamo relativno malen broj zaraženih osoba, kao mjera predostrožnosti, od sutra će u Istri biti zatvoreni sve škole i fakulteti te će ih se uputiti na učenje u svojim domovima putem posebnih programa edukacije. Slične se akcije se poduzimaju i u našim susjednim zemljama.

Svjesni da smo dužni slijediti direktive vlasti i zdravstvenih ustanova zadnjih smo dana imali duge i ozbiljne razgovore s njima. Također, bili smo u kontinuiranoj komunikaciji i konzultacijama s lokalnom zajednicom, našim partnerima, našim sponzorima, našim volonterima i našim mentorima kojima smo zahvalni na pomoći i podršci.

Iako je do utrke još pet tjedana, organizacija same utrke je već u završnoj fazi. Logistički smo gotovo u potpunosti spremni i kada bi situacija bila drugačija, zajedno s našim partnerima, volonterima i navijačima utrku bi sa zadovoljstvom realizirali.

Međutim, svjesni smo da je ova situacija potpuno izvan naše kontrole i nadzora i znamo da danas ne postoji niti jedna osoba koja bi nam mogla garantirati da će travanj biti bez koronavirusa stoga vas molimo da na razumijevanje, 𝗼𝘃𝗼 𝗷𝗲 𝘇𝗮 𝗻𝗮𝘀 𝗯𝗶𝗹𝗮 𝗡𝗔𝗝𝗧𝗘Ž𝗔 𝗢𝗗𝗟𝗨𝗞𝗔 𝗸𝗼𝗷𝘂 𝘀𝗺𝗼 𝗯𝗶𝗹𝗶 𝗽𝗿𝗶𝘀𝗶𝗹𝗷𝗲𝗻𝗶 𝗱𝗼𝗻𝗶𝗷𝗲𝘁𝗶 𝗼𝗯𝘇𝗶𝗿𝗼𝗺 𝗻𝗮 𝗼𝗸𝗼𝗹𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶.

𝗡𝗼𝘃𝗶 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺 𝗱𝗼𝗴𝗮đ𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗷𝗲 𝟮𝟰 - 𝟮𝟳.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟬

𝗨 𝗻𝗮𝗿𝗲𝗱𝗻𝗮 𝟮𝟰 𝘀𝗮𝘁𝗮 ć𝗲𝗺𝗼 𝘀𝘃𝗶𝗺 𝗻𝗮š𝗶𝗺 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗿𝗮𝗻𝗶𝗺 𝗻𝗮𝘁𝗷𝗲𝗰𝗮𝘁𝗲𝗹𝗷𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗼𝘀𝗹𝗮𝘁𝗶 𝗲-𝗺𝗮𝗶𝗹 𝘀 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮𝗺𝗮 𝗶 𝘂𝗽𝘂𝘁𝗮𝗺𝗮 𝗼 𝘁𝗼𝗺𝗲 𝗸𝗮𝗸𝗼 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗽𝗶𝘁𝗶 𝗱𝗮𝗹𝗷𝗲.

Ljubazno vas molimo za razumijevanje i poštivanje ove odluke, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bi ovu situaciju prebrodili što je brže moguće, te vas molimo da nam ne šaljete e-poštu i poruke jer na njih nećemo moći odgovoriti u redovnom roku.

𝗦𝘃𝗮𝗸𝗼𝗺 𝗻𝗮𝘁𝗷𝗲𝗰𝗮𝘁𝗲𝗹𝗷𝘂 ć𝗲𝗺𝗼 𝘂 𝗻𝗮𝗿𝗲𝗱𝗻𝗮 𝟮𝟰 𝘀𝗮𝘁𝗮 𝗽𝗼𝘀𝗹𝗮𝘁𝗶 𝗲-𝗺𝗮𝗶𝗹 𝘀 𝘂𝗽𝘂𝘁𝗮𝗺𝗮.

Svim natjecateljima, volonterima i partnerima unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i podršci.

Čuvajte se i nadamo se susretu u novom terminu!

korona virus sport korona 100 milja istre