Kontrolna malonogometna utakmica:MNK Potpićan 98.-FC Spartak -Schelkovo 2:8 (2:6)

Kontrolna malonogometna utakmica:MNK Potpićan 98.-FC Spartak -Schelkovo 2:8 (2:6)

29.7.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Iako se nije radilo o prvaku Rusije, Spartaku iz Moskve, kako su nas u najavi susreta izvijestili organizatori, već o šesto-plasiranoj momčadi iz grada Schelkova, vidjelo se odmah na početku susreta da su ruski i hrvatski mali nogomet dva sasvim različita svijeta.

Može se reći da se momčadi nisu pošteno ni zagrijale a Spartak je već u četvrtoj minuti vodio sa 3:0. Strijelci za goste su bili: Glavatskih u prvoj, Duskhevich u trećoj te Sytin u četvrtoj minuti. Samo tri minute kasnije Bartolo povećava na 4:0. Minut potom Sytin svojim drugim golom dovodi Potpićance na sami rub rezultatske katastrofe, pogodivši za vodstvo Rusa od 0:5.

Ipak u dvanaestoj minuti trese se i mreža vrata Bazruchenka, na asistenciju Nurkića odlično reagira Patrik Drndić i vrškom tenisice zabija loptu pod samu gredu ruskog vratara te smanjuje na 1:5. Pet minuta kasnije nova lopta u mreži Spartakova vratara. Hoxha izvodi slobodni udarac, proigrava Kevena Drndića na desnoj strani koji iskosa sa devet metara šalje loptu također pod samu Bazruchenkovu gredu. Ista minuta donosi i povećanje ruske prednosti na 2:6, strijelac je po drugi puta večeras bio Bartolo. Bilo je to sve u prvom poluvremenu, za Potpićance možda i previše..

Nastvak donosi nešto ravnopravnij odnos snaga na terenu ali Rusi ipak dva puta pogađaju. Igrač s najnogometnijim imenom u ruskim redovima, Kaka povećava na 2:7 u dvadeset šestoj minuti a končanih 2:8 za ruskog prvoligaša postavlja Zakin, sedam minuta prije kraja.

Sve u svemu više nego zaslužena pobjeda gostiju o čemu najbolje govori činjenica da se Roberta Funčića mirne duše, mreži može proglasiti igračem susreta.

 

 

POREČ: Sportska dvorana Intersport   GLEDATELJA: 100

SUCI: Sendi SOLDATIĆ (Potpićan) i Marin VIDULIN (Kanfanar)

DELEGAT: Alen PALISKA (Labin)

.

MNK POTPIĆAN 98. (Potpićan – HR): FUNČIĆ, DIDOVIĆ, BRAJUHA, HOXHA, DRNDIĆ K., NOVOSELAC, LALIĆ, DRNDIĆ P., FEJZIĆ, BOJKIĆ, NURKIĆ, PANTINA, TOMLJENOVIĆ, SANDIĆ

.

MFK SPARTAK (Shelkovo – RUS): BAZRUCHENKO, KAKA, BARTOLO, ZAKIN, SHIROCHENKOV, SYTIN, BEDRETDINOV, KAZAKOV, OLENIN, GLAVATSKI.

 

LabinSport 

Keven Drdić Patrik Drndić sport utakmica mali nogomet