Konferencija za medije u povodu Završnice malonogometnog Kupa Hrvatske (Audio)

Konferencija za medije u povodu Završnice malonogometnog Kupa Hrvatske (Audio)

22.4.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na jutros održanoj konferenciji za novinare najavljena je završnica malonogometnog Kupa Hrvatske koja se ovoga vikenda igra u labinskoj Sportskoj dvorani. Sastaju se ekipe Malonogometnog kluba Brodosplit, Mejaša, Nacionala te domaćina Potpićna 98. Ukupni troškovi organizacije Kupa iznose 120 tisuća kuna, a u donacijom od 20 tisuća kuna manifestaciju će sufinancirati Istarska županija, Grad Labin,  Općina Kršan te razni sponzori. Preostalih 40 tisuća kuna prikupiti će se od prodaje ulaznica čija je cijena za dva dana 60,00 kuna. U najavi malonogometnog Kupa Hrvatske načelnik Općine Kršan, Josip Kontuš kazao je (Prilog Josip Kontuš).

Čelni ljudi kluba, odnosno Branko Katičić - predsjednik kluba, Zoran Peruško - trener te najbolji igrač i reprezentativac - Patrik Drndić također su prisustvovali konferenciji za medije. Tom je prilikom trener momčadi istaknuo (Prilog Zoran Peruško). Izdvojimo kako je za ovu važnu sportsku manifestaciju akreditaciju zatražilo trideset novinara iz cijele Hrvatske.

Radio Labin

 

LabinSport:

 

JOSPI KONTUŠ: NAJZNAČAJNIJA MANIFESTACIJA U POVJESTI KRŠANA

Načelnik Općine Kršana Josip Kontuš blistao je od zadovoljstva: „Ovo je za mene kao načelnika i cijelu Općinu Kršan velika čast. Radi se o najznačajnijoj manifestaciji u modernijoj povijesti Kršana. Vjerujem da će sve proći u najboljem redu a volio biha da se sve okonča pobjedom naše momčadi. Jako mi je drago da je vrijednost ove manifestacije prepoznata i šire i da se u organizaciju uključio i ured Župana Ivana Jakovčića te gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika. Zahvalan sam im na pruženoj pomoći oko organizacije.“

.

BRANKO KATIČIĆ: MEJAŠI POBJEGLI OD POTPIĆNA

Na Kontuša se nadovezao predsjednik MNK Potpićan 98. Branko Katičić: „Samim plasmanom na ovaj final-four pokazali smo da smo među tri najbolja kluba u Hrvatskoj te smo na to izuzetno ponosni. Isto tako, drago mi je da su se na ovaj final-four plasirale najbolje hrvatske malonogometne momčadi što pokazuje ljestvica Včerenji-Pre hravtske malonogometne lige. Tu su i Mejaši koji su završili na sedmoj poziciji, ali vjerujem da je to tako samo zato jer su htjeli izbjeći dolazak u Labin, odnosno MNK Potpićan u četvrtfinalu play-offa“.

.

ZORAN PERUŠKO: UZ POMOĆ NAVIJAČA OSVAJAMA KUP

Zoran Peruško je bio maksimalno optimističan: „Vjerujem da ćemo iskoristiti ovu povijesnu prigodu i uz pomoć naših vjernih navijača osvojiti Kup. Polufinale protiv Nacionala će biti teže od samog finala no uvjeren sam da ćemo naplatiti neke dugove iz prošlosti kad smo gubili u zadnjim sekundama. Ovaj put ćemo biti u najjačem sastavu“.

 

 

ULAZNICE U PRETPRODAJI

Ulaznica ima još dovoljno a one se u pretprodaji, po cijeni šezdeset kuna za oba dana, mogu nabaviti u Labinu (caffe bar DOWNE TOWN), Kršanu (buffet BARI) i u Potpićnu (caffe bar ENIGMA). Ulaznica će biti i na blagajni u patak na dan polufinalnih utakmice pošto će za prodaju po cijeni od četrdeset kuna za svaki dan biti ostavljeno njih najmanje četiri stotine.

malonogometni kup hrvatske mnk potpićan 98 potpićan 98 josip kontuš patrik drndić zoran peruško branko katičić mnk nacional mnk mejaši mnk brodosplit