Koncertna promocija CD kompilacije `LABINSKA SCENA Vol.1` - 01. 11. 2014. @ KUC Lamparna

Koncertna promocija CD kompilacije `LABINSKA SCENA Vol.1` - 01. 11. 2014. @ KUC Lamparna

26.10.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Bendovi i glazbenici labinske nezavisne scene izdali su čak četiri LP albuma, jedan EP album te snimili oko desetak singlova u nepunih godinu dana. Velika bi šteta bilo to ne povezati i prikladno predstaviti, stoga su se gotovo sve labinske udruge, muzičari, glazbeni producenti i organizatori glazbenih događaja ujedinili u jednoj glazbenoj priči za koju možemo reći da se ne događa često.

Labinski nezavisni glazbenici - svi na jednom mjestu!

Iz tiska upravo izlazi CD kompilacija pod nazivom "LABINSKA SCENA Vol.1" na kojoj se predstavlja čak 15 labinskih glazbenika i bendova, s novim autorskim pjesmama snimljenima i izdanima u posljednjih godinu dana.
Svi bendovi i glazbenici su s područja grada Labina i labinštine, a raspon glazbenih žanrova proteže se od rocka i bluesa, preko hip-hopa, „world" glazbe pa sve do metala i Lo-Fi glazbenih ostvarenja.

Na kompilaciji se tako nalaze Breech Deenower, The Mezcal Moon, The Orange Strips, Elyn Porter, We Stand United, Vaanka Schkvare, Predrag Ljuna, Loell Duinn, Soul Display, Ernest, Trees Of Mine, Pridjevi, Another Decade, Holivud Ribe i Dead Pleasure, a čak jedanaest od ovih bendova će nastupiti na velikoj koncertnoj promociji 1.11. u Kuc Lamparni

Samo za tu priliku uz CD moći će se nabaviti i majce po promotivnoj cijeni od 50 kn!!
Koncert započinje u 21:00 , vrata se otvaraju u 20:00
a upad je 20 kn!

DOĐITE I PODRŽITE LABINSKU NEZAVISNU SCENU!!!https://www.facebook.com/labinska.scena

 

 

labinska scena rock lamparna kuc lamparna