Koncert Nole, Big Wave i Noga Ugande za Dan grada Labina Kod Špine

Koncert Nole, Big Wave i Noga Ugande za Dan grada Labina Kod Špine

10.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U sklopu proslave Dana grada na popularnoj lokaciji Kod Špine nastupiti će tri benda.
NOLA (Pula)
https://hr.wikipedia.org/wiki/Nola_(sastav)
Glazbeni sastav koji slavi svojih prvih 25 godina postojanja Nola iza sebe ima dugi niz uspješnih godina na hrvatskoj glazbenoj sceni. Sve je započelo 1993. godine kada su sastav osnovali Gabrijela Galant i Marijan Jelenić. Već sljedeće godine objavljuju prvi album “Nola” na kojem se nalazi nekoliko autorskim pjesmama i par obrada. Iduće godine objavljuju “Dio tebe”, album čija je naslovna pjesma ubrzo postala radijski hit. Treći studijski album “Osmijeh” objavljuju 1997. godine. U tom razdoblju dobivaju i nekoliko priznanja, posebice važna za istaknuti je nagrada Crni mačak koju je Gabrijela Galan dobila za najbolju rock pjevačicu.
Unatoč privremenoj pauzi koja je potrajala do 2004., sastav Nola vraća se 2009. godine sa albumom “Iznad oblaka”, koji je za Porin nominiran u čak šest kategorija. 2012. godine objavljuju intimni album “Nola Piano”, a u travnju prošle godine EP „Negdje između“.
Na svoj slavljenički koncert Kod Špine dolaze kao quintet pojačani klavijaturistom.

BIG WAVE (Rovinj)
https://www.facebook.com/Big.Wave.Cover.Band/
Rovinjska super grupa koja također nastupa dugi niz godina ponovo će zasvirati u Labinu. Odlične obrade najrazličitijih rock bendova te njihova srčana interpretacija svaki njihov nastup pretvori u rock n roll feštu pa ništa manje ne očekujemo niti ovaj put.

NOGA UGANDA (Labin)
https://www.facebook.com/noga.uganda
Labinski autorski bend i članovi Labinske scene predstaviti će se s sat vremena svojih pjesama. Žanrovski na tragu nekadašnjih Haustora, Šarlo Akrobate i davno ugaslih bendova nekadašnjeg "Novog vala" uvijek su bili osvježenje za lokalnu scenu i bend koji svojim nastupima zna uvijek pozitivno iznenaditi. U iščekivanju nekog njihovog studijskog glazbenog materijala ovo će biti gušt za poslušati

RASPORED :
22:00-23:00 NOGA UGANDA
23:15-01:00 NOLA
01:15-03:15 BIG WAVE

Upada Kod Špine naravno nema.
Rockn roll se vratio na svojem mjesto!!!

Vidimo se u SUBOTU Kod Špine


FB
kod špine nola noga uganda koncert dan grada labina