Kolektiv Seriously Twisted dovodi Marka Nastića na "Halloween Monsters" u novouređenom Klubu Magnus

Kolektiv Seriously Twisted dovodi Marka Nastića na "Halloween Monsters" u novouređenom Klubu Magnus

1.11.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Najpoznatiji Istarski kolektiv u organiziranju elektronskih evenata, Seriously Twisted,  ove subote 3. studenog, u novouređenom kultnom Pazinskom klubu Magnus, koji u svoju devetu sezonu postojanja ulazi u potpuno novom ruhu uz zavidnu zvučnu i svjetlosnu kulisu, organizira najstrašniju ovogodišnju noć „Halloween Monsters“.

Glavi gost ove elektronske poslastice je najpoznatiji DJ jugoistočne Europe – Marko Nastić.


Marko je već 20 godina neizostavno ime svih velikih evenata i festivala na kojima se pušta elektronska glazba kako u ovom djelu Europe tako i svijeta. Prvu izvaneuropsku turneju imao je već 2002. koja je krenula u Brazilu, a od onda redovito nastupa po klubovima diljem svijeta. Od 2006. Marko je autor i voditelj  radio emisije „Music for body and soul“ na najpoznatijem srpskom radiju B52.  Njegovi setovi kojima zatvara EXIT festival svake godine pravo su uživanje za sve ljubitelje tog zvuka. 

Da zabava bude potpuna tu su domaćini Marin Biočić i Danny Clarck koji će dobro zagrijati i pripremiti podij za ekskluzivni produženi Halloween set Marka Nastića.

Pazinski klub Magnus ovom će prilikom biti posebno ukrašen, a na vama je da uskočite u jednu od sablasti koje nastanjuju horore i zauzmete plesni podij jer Halloween nudi priliku da na površinu iznesemo fantaziju i oživimo svoju maštu.

Seriousuly Twisted na sceni je od 2012 godine te su aktulani dobitnici nagrade Ambasador za najbolji kolektiv u 2017.

Ulaznice za ovaj event mogu se kupiti u pretprodaji putem sustava Entrio i iznose 50 kn, dok će se na ulazu u klub moći kupiti za 70 kn.

seriously twisted magnus party rave halloween monsters marko nastić marin biočić disco ulaznice entrio ambasador