Kiršiću kaznena prijava zbog prijetnje Kajinu, oduzeta mu računala

Kiršiću kaznena prijava zbog prijetnje Kajinu, oduzeta mu računala

5.12.2009. // iPress // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Labinska je policija potvrdila da je nad Adrianom Kiršićem iz Labina provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo prijetnje. Protiv njega u dogovoru s nadležnim odvjetništvom slijedi kaznena prijava redovnim putem.

Naime, jučer je policija iz Pule posredno ''provalila'' u sustav http://www.labin.info/. „Djelovanje" policije počelo je „potjerom za počiniteljem" jutros u 6 sati, a povod tome je prijava policiji od strane istaknutog IDS-ovca, saborskog zastupnika i kandidata za HR predsjednika Damira Kajina (to je onaj koji tvrdi da je j..en i pošten i ima slogan „svi za mnom"). Kajin tvrdi da se navodno prijetilo njemu i njegovoj obitelji prije 14 mjeseci, izvijestio je Adriano Kiršić, vlasnik portala Labin.info

Zbog toga je danas šest policajaca labinske i PU policijske postaje izvršilo pretres stambenih i radnih prostora, oduzeta su računala, osnovna oprema i baza podataka preko koje je do sada nastajao sadržaj http://www.labin.info. Idućih dana ne postoje mogućnosti da ovaj sustav i dalje funkcionira. Tako je to u HR gdje se ne smije javno pitati tko je ukrao kuću u Rapcu.

- Sva je sreća da smo živi i zdravi, moglo se i u ćuzi završiti, što ne znači da se to neće desiti idućih dana, komentira Kiršić na portalu koji još uvijek radi.

Kiršić je na pulskom Forumu prosvjedovao jučer pod sloganom upućenim Kajinu ''Riješi bandu lopovsku prvo u Istri i IDS-u'', a prije nekoliko dana ga je Kajin prijavio policiji zbog uznemiravanja i prijetnji.

Labinska policija je ovih dana, čini se, izuzetno aktivna. Naime, jučer popodne je na obavijesni razgovor privela i eko-aktivista Patrika Juričića koji je prijavljen, također, zbog navodne prijetnje.

adrijano kiršić politika korupcija izbori2009 ids kaznena prijava pretraga stana pretraga policija