Kino program za nadolazeći vikend

Kino program za nadolazeći vikend

23.10.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Kino Labin pripremilo je poseban program u nadolazećem tjednu u kojem se pripremamo za premijeru novog megahita Trolovi 3: Bend na okupu. Sinkronizirana verzija filma prikazivati će se čak tri dana, od četvrtka 26. listopada do subote 28. listopada. Na taj način će djeca, mladi i njihovi roditelji moći uživati u najnovijoj avanturi raspjevanih i rasplesanih trolova. Početak projekcija u četvrtak, petak i subotu je u 18:00. U petak 27.10. i subotu 28.10. s početkom u 20:00, Kino Labin donosi prvi nastavak filma Five Nights at Freddy's, zastrašujuće adaptacije istoimene videoigre koja je u kratkom roku osvojila i prestrašila srca gaming zajednice. Dobna preporuka za film je 15 godina.

Obilježavanje Svjetskog dana audiovizualne baštine

Ovaj vikend donosi i suradnju s Kino Mrežom te pruža nostalgično putovanje kroz povijest hrvatske kinematografije. U sklopu obilježavanja Svjetskog dana audio-vizualne baštine, u našem kinu ćete tako moći pogledati čak tri filma! Kultna drama Oficir s ružom prikazati će se u četvrtak 26.10. s početkom u 11:00 dok ćete se avanturama Servantesa iz Malog mista moći pridružiti u petak 27.10. s početkom u 11.00. Treći film koji će se prikazati u sklopu Svjetskog dana audio-vizualne baštine je Izgubljena olovka, klasik hrvatskog dječjeg filma koji će zasigurno vratiti osmijeh na lice roditeljima i djeci. Avanture đaka i učiteljice moći ćete pogledati u nedjelju 29.10. s početkom u 17:00. Projekcije filmova u programu Svjetskog dana audio-vizualne baštine su besplatne! Uz Izgubljenu olovku, za završetak tjedna donosimo Bosanski lonac, priču o Faruku, piscu i emigrantu koji godinama živi Austriji, te njegovom nastojanju da postavi predstavu kako ga austrijske vlasti ne bi deportirale natrag u Bosnu. Film će se prikazati u nedjelju 29.10. s početkom u 19.00 sati.

Noć vještica – nagrada za najbolju masku

Za kraj mjeseca, u ponedjeljak 30.10. i utorak 31.10., Kino Labin će preuzeti duh Noći vještica. S početkom u 18:00, za najmlađe smo pripremili animirani film Lola i velika tajna, uzbudljivu priču o Loli i njezinoj potrazi sa svojim biološkim roditeljima koji je vodi u šareni svijet meksičkog slavlja dana mrtvih. U ponedjeljak 30. listopada s početkom u 20:00, na velikom platnu gledatelji će imati prilike, sa sigurne udaljenosti, gledati nastavak kultne franšize Noć vještica ubija. Završetak serijala o serijskom ubojici Michael Myersu rezerviran je za samu noć vještica, utorak 31. listopada, kada će se u 20:00 prikazati Noć vještica završava, posljednji dio serijala koji je revitalizirao žanr.

Osim što će se prigodno dekorirati foaje Kina, najbolju masku po izboru naše publike na društvenim mrežama kina nagrađujemo sa poklon bonom u Liber Domini, trgovinom uredskog i školskog pribora u iznosu od 30 eur za uzraste do 15 godina starosti, a za starije od 15 najboljoj maski poklanjamo 10 gratis ulaznica za kino u vrijednosti od 45 eur. Svi koji žele sudjelovati u nagradnoj igri moraju 30. ili 31.10 kupiti kartu za neki od ponuđenih filmova, fotografirati se u foajeu kina s osmišljenom maskom (fotografiju je potrebno dostaviti u kvalitetnoj rezoluciji) i istu dostaviti na mail kino-labin@uciliste-labin.hr uz navođenje imena i prezimena i godišta sudionika te nakon dane privole (osobno ili od strane roditelja/skrbnika) nagovoriti ekipu da za njih glasa od 1.11. do 5.11. putem Facebook i Instagram stranice Kina. Maske s najviše lajkova osvajaju nagrade!

Organizator zadržava pravo neprimjerene fotografije i sadržaje ne objaviti.

Dobrodošli  u Kino Labin!

Pratite nas na webu (www.uciliste-labin.hr) ili na društvenim mrežama te saznajte novosti oko programa u Kinu Labin.

kino labin predstava bosanski lonac