Kazališna senzacija - Hit komedija `Kod Tita u raju` 25. 11. 2015. u Kinu Labin

Kazališna senzacija - Hit komedija `Kod Tita u raju` 25. 11. 2015. u Kinu Labin

13.11.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Komedija za sve generacije koja ruši rekorde gledanosti

Srijeda, 25.11.2015. u 20,00 sati u KINU LABIN

Cijena ulaznice : 60,00 kn

Prodaja ulaznica: na blagajni prije predstave, Tisak kiosk (Autobusni kolodvor, Prilaz Vala, ul. Zelenica)

Budite i Vi dio urnebesne hit komedije,predstave s rekordom gledanosti !!!!!

 

Indexovo radio pozorište - nastalo je sedamdestih godina prošlog stoljeća na kultnom Beogradskom radiju 202. Mnoga danas poznata imena ili bardovi srpskog novinarstva,književnosti i umjetnosti prošli su kroz redakciju INDEXA 202...

Osamdesetih godina,prošlog vijeka osvajaju publiku svojom političkom satirom i vrućim temama,parodijama,u to vrijeme tabu tema bila je Titova smrt o kojoj su oni na svoj način govorili u svojim emisijama što im je u to vrijeme donijelo još veću popularnost.

Tada Indexovo radio pozorište  postaje kultna emisija u tadašnjoj Jugoslaviji iako se mogla čuti samo u okolici Beograda ali i javno izvođenje u Sava Centru i pojavljivanjem na televiziji,donijelo im je Oskara popularnosti. Krajem osamdesetih godina,njihove parodije i oštra satira se bave Slobodanom Miloševićem i to im donesi zabranu 12 uzastopnih emisija.

Poznata 9tv emisija iz 1988.g.iz Tv studija Sarajevo u kojoj zajedno nastupaju sa Top listom nadrealista (Sarajevo) i Zločestim dječacima (Zagreb). Početkom devedesetih,raspadom Jugoslavije,raspada se i Indexovoradijopozorište - brend se razdvaja na nekoliko dijelova,nastavljaju se igrati predstave pod imenom Indexovopozorište i video materijali.

Najpoznatije predstave koje su na youtubu zabilježile milijunske preglede:

Brat i Mir,Za šaku glasova,Ne ostavljaj me samog dok himna svira,Svet ili ništa,Istočno od rajha,Tamo daleko je sunce..

Nakon duže pauze,član Indexovogpozorišta Ranko Goranović - Raco,dolazi na ideju sa estradnim producentom Fikretom Mehmedalićem da napravi novu satiričnu predstavu sa malo neobičnim naslovom "Kod Tita u raju" ili "Mi smo ga tek najebali"... Premijera je održana uoči nekadašnjeg Dana Republike i zasjedanja AVNOJ-a 28.11.2013.g. u Sarajevskom Domu mladih gdje su se karte rasprodale već mjesec dana prije igranja predstave (premijere) i onda su puštene u prodaju karte i za drugu predstavu koja je igrana u istom danu i bila rasprodana.

U predstavi igraju Andrija Kovač,Ranko Goranović - Raco i sve popularniji mladi glumac Ljuba Stanković. Njihovi likovi su Tito,Milošević,Tuđman - Jer Tito kreći raj i traži preko googla ili mobitela Rudi Čajevec malere,zato što mu dolazi Jovanka i raj mora biti čist i uredan. Jave mu se Sloba i Franjo i oni dolaze Kod Tita da kreče raj,tad nastaje urnebesna satirična komedija,koja je oborila u regionu i inostranstvu rekordnu gledanost.

 

Predstava će kako njezini autori kažu reći mnogo o današnjoj situaciji i bivšim pogreškama ali doznati ćemo i koji su krivci za to u njihovom stilu britke političke satire,kroz izvrsne imitacije poznatih povijesnih likova koje će publiku nasmijati do suza.

 

 

PR

 

 

kod tita u raju komedija predstava kino labin pou labin