Karlo Frankola iz OŠ Ivana Batelića Raša najuspješniji mladi fizičar na općinsko-gradskom natjecanju za učenike osmih razreda

Karlo Frankola iz OŠ Ivana Batelića Raša najuspješniji mladi fizičar na općinsko-gradskom natjecanju za učenike osmih razreda

29.1.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Osnovna škola Vladimira Nazora iz Potpićna bila je domaćin općinsko-gradskog natjecanja iz fizike za učenike  osmih razreda  osnovnih škola Labinštine koje se održalo 28. siječnja 2015. godine.

Na natjecanju je sudjelovalo četrnaest osmaša i četiri mentora. Prosudbeno povjerenstvo za ispravljanje radova u sastavu  Korina Kiš, Davorka Buić i Vladimir Milošević proglasilo je oko 18,00 sati rezultate.

Najuspješniji među mladim fizičarima bio je učenik Karlo Frankola iz OŠ Ivana Batelića Raša kojeg je pripremao učitelj Vladimir Milošević.

Drugo mjesto osvojio je učenik Dominik Miletić iz OŠ Ivo Lola Ribar Labin, mentorica učiteljica Davorka Buić.

Filip Aleksandar Koroljević, jedini predstavnik OŠ Matije Vlačića Labin osvojio je treće mjesto. Njegova mentorica je učiteljica Višnja Faraguna.

Na natjecanju sudjelovali su još učenici iz OŠ Ivan Goran Kovačić Čepić i škole domaćina koje je pripremala učiteljica Korina Kiš.

Rezultati s općinskog natjecanja šalju se Županijskom povjerenstvu u SŠ Zvane Črnje Rovinj koji će nakon objedinjenih rezultata svih učenika u županiji, pozvati najuspješnije na županijsko natjecanje koje će se održati 26. Veljače u rovinjskoj srednjoj školi.

Ravnateljica škole Nada Peršić koja je ujedno bila i Predsjednica Povjerenstva čestita svim učenicima i njihovim mentorima na sudjelovanju.

 

PR

karlo frankola natjecanje fizika osmi razred obrazovanje