Karizmatični The Stonesi za kraj Rabac Open Air Festivala

Karizmatični The Stonesi za kraj Rabac Open Air Festivala

20.8.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Rabac Open Air u petak, 23. kolovoza za vatreni kraj još jednog uspješnog izdanja festivala u The Beat Beach Club dovodi grupu The Stones, tribute bend koji dočarava lik i djelo najpoznatijih svjetskih rokera - Rolling Stonesa. Ovi će energični Britanci od 21 sat na pozornicu donijeti najbolje rock hitove i time zaokružiti još jedno festivalsko ljeto koje već treću godinu u Rabac i Labin donosi bogat zabavni program.

Rabac Open Air je svojim sadržajima opet uspio privući brojnu publiku te pretvoriti Rabac u omiljenu ljetnu destinaciju. Tako je u više od dva mjeseca posjetiteljima svakodnevno nudio najbolje filmske hitove, svirke uživo, druženje s omiljenim likovima iz crtića, edukativne i cirkuske predstave i noćne razglede Grada. No, zabavnim programima tu nije kraj jer Rabac Open Air traje sve do 29. kolovoza.

Klince i klinceze večeras čeka još jedan, ujedno i posljednji Bal princeza, a zabavno edukativnu priču o rudarima i malenim Malikima u subotu, 24. kolovoza donosi Istra Inspirit. Večeras je na rasporedu i Noćni razgled Labina, a posljednje festivalsko izdanje bit će 27. kolovoza. Svi zainteresirani imat će prilike i nakon toga, točnije 3. i 10.rujna uživati u noćnom razgledu gradskih znamenitosti uz stručno vodstvo.

U ponedjeljak, 26. kolovoza slijedi posljednji koncert Sundance Tribute Festivala, a čast da zatvori festival pripala je grupi ABBAZZIA - Abba Tribute Bendu. Tu je i posljednje izdanje Street Musica 28. kolovoza, a za svirku uživo na rabačkoj rivi pobrinut će se Mifra & Franko, Cile One Man band, Powlean, Side Effects i Whiskey Train.

U petak 23. kolovoza mališani će moći pogledati predstavu Šumska bajka koju će, u sklopu bogatog programa festivala Labin Art Republika, igrati riječki RI Teatar u 20:30 kod Špine u Starom gradu Labinu. Ovogodišnji program Labin Art Republike 29. kolovoza zatvorit će etno koncert Loell Duinn uz audio-vizualni show.

rabac open air festival roaf valamar rabac the stones tribute band