JUNIORI MNK ALBONA TREĆI PUT UZASTOPNO NA PRVENSTVU HRVATSKE - Edi Kodrin: Imamo što pokazati

JUNIORI MNK ALBONA TREĆI PUT UZASTOPNO NA PRVENSTVU HRVATSKE - Edi Kodrin: Imamo što pokazati

27.4.2013. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Malo koja drugoligaška momčad može se pohvaliti uspjehom kakav su ostvarili malonogometaši labinske Albone. Treći put uzastopno plasirali su se na završnicu državnog prvenstva u malom nogometu za juniore i pokazali da Labin ima veliki potencijal u ovom sportu. Od danas do nedjelje ta se završnica igra u Otočcu gdje će najboljih osam momčadi “krčiti” put prema osvajanju naslova najboljeg u državi. Labinjani su ovaj uspjeh izborili kroz regionalno prvenstvo gdje su u konkurenciji de set momčadi osvojili drugo mjesto, izgubivši pritom samo jednu utakmicu i to od Otočca koji je i osvojio regionalni naslov.
 
- Napravili smo veliku stvar ovim plasmanom na završnicu, jer je ova sezona u stvari trebala biti priprema za iduću u kojoj 90 posto ovih igrača ima pravo nastupa u ovoj konkurenciji - govori prvi čovjek kluba, Edi Kodrin. - No od samog početka s dečkima se dobro radilo, trenirali su nekoliko puta tjedno pod vodstvom Thomasa Mesarića i to je na kraju dalo ovaj rezultat. Za razliku od prijašnjih godina, uspostavili smo odličnu suradnju s Rudarom s kojim se dogovaramo o nastupima igrača,tako da smo uistinu mogli koristiti gotovo sve ono najbolje što Labin u malom nogometu u ovom trenutku ima.
 
U Otočcu se Labinjani nalaze u skupni s Fotexom iz Nedeljanca, Kijevom iz Knina te Osijekom 031. Kakva su očekivanja?
 
- Na žalost, uza sve napore koje smo uložili na ovaj turnir ne idemo kompletni, jer nam nedostaju igrači koji su u seniorskom kadru Rudar. Naš je cilj predstaviti se u što boljem svjetlu, odigrati na najvišoj mogućoj razini te sakupljati iskustvo za narednu sezonu. O protivnicima ne znamo baš puno i upoznat ćemo ih tek na licu mjesta. Odlično smo se pripremali, odigrali i pripremne utakmice u Zagrebu i Otočcu i vjerujem da imamo što pokazati.

Edi Kodrin Thomas Mesarić rezultat Otočac potencijal trening dvorana MNK Albona juniori futsal prvenstvo završnica sport.mali nogomet Rudar