Judo: Toni Belušić treći u Trstu

2.11.2007. // Novi foji // Objavljeno u kategoriji Sport

U organizaciji sportskog društva Societta ginastica Triestina u Trstu je 28. listopada održan 31. međunarodni judo turnir Trofej Grada Trsta. U konkurenciji kadeta, juniora i seniora okupilo se je 300-tinjak judoka iz 5 zemalja - Italije, Austrije, Rusije, Hrvatske i Slovenije. Trofej grada Trsta slovi za jedan o najjačih judo turnira u našoj široj regiji te je odlazak na taj turnir poseban izazov za sve judoke. Svoje umijeće na tršćanskom tatamiju pokazali su i judoke iz labinskog Ippona - Toni Belušić, Paula Veličkovski, Sedin Nadarević te Goran Višković.
U konkurenciji kadeta natjecao se Toni Belušić (1991.) u kategoriji do 66 kilograma, te je zabilježivši četiri pobjede i jedan poraz osvojio izvrsno 3. mjesto.
Paula Veličkovski (1991.) natjecala se u konkurenciji kadetkinja do 63 kilograma, a jedna pobjeda i dva poraza bili su joj dovoljni za 5. mjesto.
Ponajbolji labinski judoka Sedin Nadarević (1990.) natjecao se u konkurenciji juniora do 60 kilograma. Nažalost, s jednim porazom ostao je bez plasmana, dok je senior Goran Višković (1981.) u kategoriji +100 kilograma osvojio 5. mjesto.

judo sport Ippon labin trst